Emina Jahović je vrlo mlada po prvi put stala na ludi kamen, a s obzirom na to da se sada razvodi i od Mustafe Sandala će iza sebe imati dva braka.

Pevačica je imala svega 17 godina kada se u rodnom Novom Pazaru udala za tadašnjeg dečka Aladina Đulovića!

 

U nedavnom razgovoru za naš portal Emina je rekla da je tada bila dete, te da joj je taj brak ostao kao lepa uspomena.

- To je bila dečja veza, ljubavna, koja je bila ozvaničena. Bili smo deca... Ja sam imala 17 godina, on je imao 20. To bi se danas verovatno nazivalo vezom. Ali, pošto sam ja živela u Novom Pazaru, to se tako desilo. To je jedna lepa uspomena iz detinjstva, kao neke prve ljubavi, koja se desi i čovek ih jednostavno zaboravi- objasnila je Emina za Telegraf.

Aladin se nikada nije oglašavao u medijima, a evo kako pevačicin prvi muž danas izgleda:

*Foto: Instagram

Međutim, iako se Aladin nije oglašavo, njegov otac nedavno je ispričao kako je Eminin brak sa njegovim sinom pukao jer je ona želela karijeru.

- Sve je bilo u najboljem redu dok Emina nije poželela da bude pevačica. Nekako ju je to privlačilo, scena, publika i sve to što nosi taj svet. Silno je želela da bude popularna, ali sam mislio da će je proći. Njih dvoje su živeli sa nama u kući i Emina je počela sve više da traži da snimi prvi album. Rekao sam joj da u mojoj kući ne može da bude pevačica već porodična žena koja će voditi računa o kući, deci i porodici. Nije dolazilo u obzir da ide po belom svetu. Ipak smo mi jedna časna porodica u ovom gradu i nikom nije u interesu da mu se snaja noću smuca kojekuda - ispričao je Rustem Đulović.

 

Kako je rekao, sa svadbe nemaju nijednu fotografiju.

- Bukvalno ne postoji nijedna jedina fotografija ili snimak sa te svadbe. Nakon razvoda smo obrisali i uništili sve što je postojalo, jer on nije želeo da bilo ko od nas ima sećanje na taj period. Ako mi verujete, ni u familiji nema nijedne fotografije - završava priču Đulović za Blic Puls.

Podsetimo, Emina je 15. februara putem društvenih mreža objavila da se ona i njen drugi suprug Mustafa Sandal razvode.

VIDEO: Emina Jahović o prvom mužu

Scroll to top