Srpski voditelj teško bi podneo teške situacije kroz koje je prošao i bitku iz koje je izašao kao pobednik bez podrške porodice.

Dejan Pantelić jedan je od najpozantijih domaćih voditelja, a trenutno ga gledamo na televiziji Prva, u emisiji "150 minuta".

Dejan je jedan od onih koji nemaju problem sa tim da govore o privatnom životu, pa je javnost upućena u njegovu bitku sa kancerom koju je bio od 2012. do 2016. godine. I pobedio.

 

U teškim danima najveća podrška bila mu je porodica, surpuga Miona i deca Lana i Vukašin. Miona je od Dejana mlađa 8 godina, a voditelj je i te kako privrežen i njoj i deci. Ono što je za dubok naklon jeste žar sa kojim se Miona bori za svoju porodicu. Ova žena sve vreme bila je uz Dejana u godinama u kojima se borio za život, a pored toga je brinula i o deci koja se godinama unazad bore sa dijabetesom.

Evo kako lepa Miona izgleda:

*Foto: ATA Images

 

Brak ovog para važi za jedan od najskladnijih, a koliko su srećni videlo se i prethodne noći na premijeri predstave "Šta me snađe" koju igra Anđelka Prpić.

*Foto: ATA Images

- Godine 2012. morao sam da izađem i studija i da napravim pauzu. Tada sam sa Cecom Danilović radio emisiju povodom Olimpijskih igara u Londonu. Nisam imao neke bolove, prosto sam osećao da nešto nije u redu. Imao sam problem ispod krajnika, a namerno neću da ga imenujem. On je krenuo da se širi i da mi gura jednu žlezdu. Lutao sam po lekarima. Ništa me nije bolelo. Rak u startu ne boli, ali verovatno kasnije boli. Krvna slika mi je bila fantastična, nisam bio pušač, nikad nisam pio. Na prvi pogled krajnik je bio zdrav. Tek kada su uradili radikalnu operaciju, videlo se da se on učaurio ispod krajnika - ispričao je Dejan 2016. godine.

- U tim trenucima čovek samo razmišlja o svojoj porodici, o svojoj maloj deci koje nisam izveo na put. Razmišljao sam o mom Vukašinu, i upravo dok ovo govorim gledam njegovu i Laninu (ćerka) fotografiju koja se nalazi na mom radnom stolu. Prosto nisam naučio Vukašina da igra fudbal i košarku, Lanu nisam odveo pred oltar kod njenog budućeg supruga, iako je mala, to mi je bilo u podsvesti kao neka obaveza. S druge strane, nisam smeo sebi da dozvolim da se predam jer prosto ne smem da budem sebičan da svojoj supruzi ostavim toliki teret i da se ona brine i žrtvuje za porodicu, a to radi i ovako i onako. To su bile neke stvari koje su mi bile u glavi dok sam prolazio kroz te neprijatne životne izazove - rekao je tada voditelj.

(BalkansPress / Telegraf.rs)

Scroll to top