Posle 13 godina Lea Kiš je napustila TV Pink. Voditeljka i autorka emisije „Nedeljno popodne“ dala je otkaz, a jedan od glavnih razloga je taj što nije želela da vodi jutarnji program, što joj je bilo ponuđeno.

 

Njena emisija, koja je zabavnog karaktera, prestala je da se emituje otkako je rijaliti „Zadruga“ postao popularan i na neodređeno vreme je skinuta sa programske šeme. Od tada je na voditeljkinu adresu došlo više ponuda za transfer. Kada je dobro razmislila o uslovima koji su joj ponuđeni, otišla je kod vlasnika Pinka Željka Mitrovića i ljubazno se oprostila od njega. U ime dugogodišnje saradnje i fantastičnih rezultata koje su zajedno postigli, jednom drugom su prijateljski pružili ruku i rastali se na fin i kulturan način.

Kako saznajemo, Lea će najverovatnije potpisati ugovor sa Junajted medijom jer će tako imati deset televizija na raspolaganju, a svakako je transfer praćen dobrim finansijskim uslovima. Njoj je u interesu da ponovo ima emisiju u zabavnom segmentu kao što je „Nedeljno popodne“ jer smatra da to odlično prolazi na našem tržištu. Ona je bila kraljica rejtinga čiji je projekat više od deceniju pratilo preko dva miliona gledalaca, a pored toga imala je sjajan kapital zbog brojnih sponzora koje je reklamirala.

Pozvali smo Leu za komentar i ona je potvrdila Kurirova saznanja, ali još uvek ne sme ništa da otkriva u javnosti.

- Zasad još ništa neću komentarisati, saznaćete sve 1. marta - kratko je odgovorila voditeljka.

 

Ružičasti transferi - Jovana i Srđan otišli, Žika došao

Za samo mesec i po dogodili su se neočekivani voditeljski transferi. Prvo su s Pinka otišli Jovana Joksimović i Srđan Predojević, koji su uspešno vodili jutarnji program nekoliko godina. Oni karijeru nastavljaju na Prvoj, gde će se od aprila družiti s gledaocima takođe u jutarnjim satima. Nedugo za njima Žika Nikolić je odlučio da napusti RTS, gde je vodio „Žikinu šarenicu“. On se pridružio kolegama na Pinku, gde će od 3. marta voditi svoju emisiju svakog vikenda.

*Foto: Vladimir Šporčić / Zorana Jevtić / Dragan Kadić

(BalkansPress / Kurir.rs)

Scroll to top