BalkansPress

Dobro došli!

Uloga koju Dubravka Mijatović igra u "Urgentnom centru" rađena je po liku doktorke Keri Viver iz serije "E.R.", koja je homoseksualne orijentacije. Glumica je zahtevala da se taj deo serije promeni.

Snimanje druge sezone "Urgentnog centra", koja je rađena po američkoj seriji "E.R.", uveliko traje. Ni snimanje ovog serijala nije moglo da prođe bez problema, a jedan je napravila Dubravka Mijatović.

 

Ona u seriji igra doktorku koja vodi računa o specijalizantima, a koja je u originalnoj verziji serije homoseksualne orijentacije. Dubravka je zahtevala da se iz serije izbaci da njen lik voli žene.

*Foto: Printscreen

"Kada je pročitala scenario, Dubravka je imala samo jedan zahtev - da se ne otkriva koje je seksualne orijentacije njen lik. U scenariju je jasno otkriveno da je doktorka koju igra lezbijka, što ona nije želela da glumi. Pokušali su da je ubede da se scenario ne menja, ali je ona ostala dosledna svom stavu.

Posle dužeg ubeđivanja reditelj je prihvatio da se Dubravkina uloga izmeni, tako da u seriji neće biti otkriveno da doktorka koju igra voli žene", rekao je izvor blizak produkciji koja radi ovu seriju.

Glumica se nije oglašavala u vezi sa ovim tvrdnjama, pa ostaje da vidimo da li će se u seriji otkriti seksualno opredeljenje glumice.

(BalkansPress / Blic.rs)

Scroll to top