BalkansPress

Dobro došli!

U otvorenom pismu kojim se Marina Tucaković obratila javnosti stoji - Ne shvatam ovo tragično.

Nakon informacije da je Marina Tucaković obolela od malignog tumora dojke (koju je Telegraf objavio 7. februara), nakon čega je bila podvrgnuta operaciji, oglasila se i sama autorka najvećih domaćih hitova i otkrila svoje pravo zdravstveno stanje.

- Drugari, mediji, svi zajedno... Da ne dolazite do pogrešnih informacija, ovim putem i ovom prilikom se oglašavam tu - obratila se Marina svima.

 

Pismo koje je Marina objavila na društvenim mrežama prenosimo u celosti: 

"Dragi moji,

Mogu da kažem da slušam savete lekara sa onkologije, koji su izuzetno stručni i plemeniti i koji se bore zajedno sa pacijentima. Sad sam kod kuće, jer rezultati još nisu gotovi. Lečenje tek sledi. Mogu da kažem da, ako šta ima dobro u ovome, to je što sam vratila veru u ljudsku dobrotu i blagonaklonost, a toga nikad nije previše. Uverena sam da mi kolege nisu samo kolege, već i prijatelji! Da postoje divni mladi ljudi kojima sam bila okružena, mislim na medicinsko osoblje Instituta za onkologiju koje mi je dalo veru da nije sve otišlo dođavola na ovom svetu! O svojoj porodici mogu da kažem da sam od njih i očekivala da budu na visini zadatka i da me nisu izneverili.

*Foto: Profimedia

I tako dragi moji, idemo dalje pa dokle stignemo... Ne shvatam ovo tragično. Verujte, strašno je kad se to događa drugima, kad se vama to desi nekako to prihvatite i pustite da vas nagon za životom tera napred, to mogu da vam potvrde sve one moje saputnice tamo koje bolest nije promašila a ni pokolebala, nego su i dalje pozitivne. Ljubim vas."

 

(BalkansPress / Telegraf.rs)

Scroll to top