BalkansPress

Dobro došli!

Na konačnoj listi Beograda za davanje 133 stana u neprofitabilni zakup na neodređeno vreme našao se pevač Hasan Dudić.

Reč je o stanovima čije mesečno rentiranje iznosi 266,28 dinara po kvadratnom metru, a Hasan je, iako je dobio stan, otkrio da ipak nije zadovoljan u potpunosti ishodom konkursa. 

 

"Sve od imovine sam poklonio familiji. Obezbedio asm sve druge, a ja sam godinam aživeo po hotelima. Dugo sam bio u procesu za neprofitni zakup stana, a sada kada sam završio četvrti na spisku, mogu da kažem da nisam zadovoljan. Pre mene se nalazi neka nepoznata devojka od trideset godinam za koju niko ne zna čime se bavi. Da sam bar bio drugi, pa i da razumem, ali četvrto mesto je zaista nerealno. Jedan čovek je dobio tri stana na različitim konkursima, ali je zbog moje intervencije ostao praznih ruku. Doneo sam pet kilograma priznanja koja se odnose na moj umetnički i sportski rad, ali im opet nije dovoljno", rekao je Hasan.

*Foto: Nebojša Mandić

"Stan koji je meni pripao iznosi 32 kvadrata metra i najmanji je od svih koji su bili u grupi umetnika. Na kraju sam ga birao, pa mogu da kažem da sam dobio stan koji niko nije hteo. Za njega ću morati da izdvajam svakog meseca od 180 do 200 evra, koliko iznosi moja cela penzija", rekao je Hasan, koji jedva čeka da ugosti svoju bivšu suprugu Zlatu Petrović.

 

"Najsrećniji sam kada sam sa mojom Zlatom. U odličnim smo odnosima i ona se stanu obradovala više nego bilo ko. Biće mi zadovoljstvo da je ugostim i radujem se tome. Da je sreće, primio bih je u državnom stanu jer sam za ovu zemlju život dao. Ovako ipak moram da plaćam kiriju iako sam se čitavog života, pored muzike i sporta, bavio humanitarnim radom", ogorčen je Hasan.

*Foto: Privatna arhiva

(BalkansPress / Alo.rs)

Scroll to top