Snežana Đurišić skoro dve godine u vezi sa doktorom Vanjom Miloševićem. U pitanju je ugledni ginekolog-akušer koji radi na klinici Narodni front u Beogradu, a za kojeg kažu da je nešto mlađi od pevačice.

PROČITAJTE: ŠOK SNIMAK IZ MAKEDONIJE Srpska pevačica peva bogatom Albancu dok je on kiti zlatom i evrima, ali kad čuje šta je izjavljivao VEROVATNO ĆE SE POKAJATI (VIDEO)

 

*Foto: Printscreen

Prema našim saznanjima, pevačica i lekar u početku su krili da su zajedno, ali su u međuvremenu promenili mišljenje, pa ih je sve češće moguće videti na gradskim događajima. Nakon što su ih paparaci jedne emisije snimili dok su bili na večeri u jednom prestoničkom restoranu, počela su nagađanja da među njima postoji nešto više od prijateljstva.

 

Na snimku se vidi Đurišićeva, koja se posle snimanja takmičenja „Zvezde Granda“ uputila pravo ispred bolnice u kojoj radi doktor Vanja i tamo ga strpljivo čekala u automobilu da završi smenu. Posle petnaestak minuta, Milošević je izašao iz zgrade klinike, seo u njena kola i potom su otišli na večeru.

*Foto: Dragana Udovičić

Pevačica je, kako smo saznali od izvora bliskog njoj, burno reagovala kada je snimak njihovog susreta emitovan na televiziji, ali je njena ljutnja brzo prošla i nastavila je da se viđa sa doktorom bez skrivanja od javnosti. Tako su u novembru bili zajedno dva dana u Sarajevu, gde je pevačica imala nastup, ali su vešto izbegli susret sa novinarima. Slično je bilo i nedavno na jednoj proslavi.

 

Snežana i Vanja došli su među poslednjima u nameri da izbegnu fotografisanje i pitanja novinara. Međutim, odala ih je Ceca Ražnatović. Ona je objavila na Instagramu selfi fotografiju sa svojom kumom Viki Miljković, na kojoj se u pozadini vide Đurišićka i doktor Vanja, koji sede jedno do drugog za stolom.

*Foto: Privatna arhiva

Snežana nije odgovarala na naše pitanje o svom odnosu sa Miloševićem kada smo joj poslali poruku i nije odgovarala na naše pozive. Takođe, ni doktor Vanja Milošević se nije javljao. 

Ne prija joj samoća

"OTVORENA SAM ZA NOVE LJUBAVI"

U februaru prošle godine Đurišićeva, čiji je suprug Slobodan Gvozdenovć preminuo 2013. godine, rekla je da priželjkuje novu ljubav, ali i da ne želi da to bude po svaku cenu.

- Ne mogu da kažem da mi samoća prija, ali ne znači da je čovek sam ako nema partnera. Nemam ništa protiv ako se to desi, ali ne opterećujem se time i to svakako nije na mojoj listi prioriteta kada je o mom privatnom životu reč. Za ljubav sam uvek otvorena, ljubav je emocija bez koje ne može da se živi, ljubav je Bog, ali nikako ljubav po svaku cenu. Taj put u životu prepustila sam Bogu, pa kako bude - biće - rekla je Snežana tada.

Scroll to top