Nakon što smo obelodanili da je Nemanja Marković (25), omladinac Nove stranke, uhapšen jer je ucenjivao poznatog fudbalera Mihaila Ristića snimcima s*ksa, lider te stranke Zoran Živković potpuno je pobesneo i stranačke kolege su jedva uspele da ga smire!

Iako je saopštenjem i izjavama pokušavao da se ogradi od Markovića tvrdeći da su ga izbacili iz stranke, Živković je stranačkim kolegama ponavljao da će ih nakon skandala na izborima ovaj novi potpuno diskreditovati i zbrisati sa političke scene.

 

- Urlao je čitav dan i govorio: „Super, još mi je ovo trebalo nakon onih dva odsto na izborima, ne znam kako ćemo se sad izvući i oprati od ovoga.“ Tu se nije zaustavio, pa je iskalio bes na devojci iz informativne službe tako što joj je pretio otkazom jer omladinca nije brzinom svetlosti izbrisala sa sajta, pa su mediji prekjuče uspeli da urade printskrin i time odmah demantuju Živkovića kada je rekao da Marković sa njihovom strankom nema ništa - prepričava naš izvor iz Nove stranke.

Nemanja Marković

*Foto: Printscreen / Nemanja Marković

 Podsećanja radi, omladinac Zorana Živkovića ucenjivao je fudbalera koji trenutno igra za češkog prvoligaša Spartu tražeći da mu isplati 5.000 evra i preteći da će u suprotnom u javnosti objaviti njegove kompromitujuće fotografije.

Kako saznajemo, reč je o golišavim fotografijama i fotografijama seksa poznatog fudbalera, do kojih je Marković došao tako što mu ih je dala Ristićeva bivša devojka.

Ristić i dalje ćuti - Poznati fudbaler ni juče nije želeo da komentariše skandal.

Fudbaler je Markoviću početkom meseca uplatio 300 evra, ali je ovaj nastavio da insistira da mu se uplati cela suma.

Povodom ovog slučaja kontaktirali smo sa Zoranom Živkovićem, liderom Nove Srbije, koji nije želeo da govori za naš list.

- Odavno ne dajem izjave za „Alo!“ - bilo je sve što nam je rekao Živković.

(BalkansPress / Alo.rs)

Scroll to top