Mila se zove žena sa kojom Marinko Rokvić ima sina Daria, koji je sa celom porodicom Rokvić u dobrim odnosima.

PROČITAJTE: Lepa Brena odgovorila na prozivke Ace Lukasa

Pre nego što je oženio Slavicu sa kojom je dobio sinove Nikolu i Marka, Marinko Rokvić dobio je sina sa ženom koja se zove Mila.

 

Mila se nikada nije eksponirala u javnosti, a njen i Marinkov sin Dario odrastao je bez pažnje porodice s obzirom na to da je živeo i živi u inostranstvu.

*Foto: ATA Images / Marinko Rokvić sa sadašnjom suprugom Slavicom

Ipak, sa ocem je u dobrim odnosima, baš kao i Mila, a prilikom nedavne posete Srbiji Dario je to svojim rečima i potvrdio.

Evo kako izgleda njegova majka, a Marinkova nekadašnja ljubav:

*Foto: Instagram / DARIO_R13

- Ja sam imao super detinjstvo, dok se nije zaratilo u Sarajevu. Onda nam je bilo malo teško, ali sve je to život. Znao sam odavno da mi je otac pevač, slušao sam njegovu muziku na kasetama. Uglavnom smo Marinko i ja smo uvek bili u kontaktu, a nastavili smo da se čujemo i kada sam se preselio u Kanadu 1995. godine - rekao je Dario.

 

- Moja mama je divna žena i uvek se trudila da mi priušti i više nego što je mogla. Voleo bih da su Nikola i Marko odrasli sa mnom i da smo bliže, ipak, Kanada nije baš blizu. Ali, takva je sudbina. Dobro je što sada tehnologija napreduje i možemo da se gledamo - objasnio je Marinkov sin.

Inale, Dario je oženjen Portugalkom sa kojom ima dva sina, Romea i Matea.

*Foto: Facebook / nadya.vieira.5

PROČITAJTE: VENČALI SE MILOJKO (74) I MILIJANA (21): Cela Požega ispred zgrade opštine (FOTO, VIDEO)

(BalkansPress / Telegraf.rs)

Scroll to top