BalkansPress

Dobro došli!

Siniša Mihajlović čuveni fudbalski trener saznao je da mu se kćerka Viktorija zaljubila, i to toliko da je svog voljenog muškarca rešila da upozna sa roditeljima. Međutim, "zet" je kasnio na upoznavanje, a kada je došao - sve vreme se ponašao jako čudno.

Bivši jugoslovenski reprezentativac, fudbaler Crvene zvezde i nekoliko italijanskih timova, bio je zapravo žrtva "Skrivene kamere", omiljene italijanske TV zabave. Mada, po svemu sudeći, njemu baš i nije bilo do šale.

 

Od svoje supruge "saznao" je da njihova ćerka Viktorija ima dečka, koji je poprilično specifičan.

Siniša Mihajlović

*Foto: Ap / Promo / Siniša Mihajlović

- Je l' taj momak normalan? Ima li neku normalnu fotografiju? - prokomentarisao je dok je gledao fotografije ćerkinog "dragog", a još se više šokirao kad je saznao da njegov "zet" ima 34 godine.

- Pa, on ima 13 godina više od nje! - povikao je.

Nakon što je "momak" njegove mezimice kasnio 45 minuta, Siniša je nervozno počeo da jede i sve vreme kipti od besa, a kad je stigao - "zet" je krenuo da ga grli i ljudi, dok je Mihajlović bio u čudu.

"Ponašaj se pristojno. Ako nećeš, je*i se", rekao je naš nekadašnji selektor.

U neverici je pratio šta radi Viktorijin "dečko", kako peva, "lupa bubnjeve", izmotava se... Kada je Mihajloivću prekipelo, rešio je da izađe iz restorana.

 

"Okej, idem ja...", počeo je Siniša da ustaje, a za njim i "zet".

"Ne, ti sedi. Sedi! Ja idem, ali ti sa mnom nećeš", poručio je donedavni trener Torina.

Baš tada u salu restorana su ušli i organizatori "Skrivene kamere", pa je Mihajloviću laknulo.

"Poludeo sam (smeh). Nisam znao šta se događa, a ni šta da ja radim. Glava mi je pucala, a on na sve to dođe i ljubi me! Ma, nek se nosi (smeh). Je**** se svi", rekao je nasmejani Mihajlović.

Kako je izgledala "Skrivena kamera" pogledajte i sami:

(BalkansPress / Blic.sport.rs)

Scroll to top