Marko Gvozdenović otkako se posvađao s majkom nema gde da živi, pozajmljuje novac kako bi podigao tužbu u nameri da dobije polovinu porodičnog imanja.

Marko Gvozdenović, sin Snežane Ðurišić, planira da preko suda zatraži polovinu porodične kuće u Jajincima, koje se pre nekoliko godina, posle očeve smrti, odrekao u korist majke.

 

Narušeni odnosi između pevačice i njenog naslednika, koji traju već duže vreme, ne samo da se ne popravljaju nabolje nego će, po svoj prilici, tek biti novih nesuglasica i rasprava. Marko i Snežana nisu se ni čuli ni videli otkako je on napustio porodični dom, što je i sam Gvozdenović potvrdio u intervjuu za Kurir u oktobru 2017.

*Foto: Marina Lopičić

Prazna kuća

Kada smo poslednji put razgovarali s njim, živeo je kod prijatelja u naselju u blizini Avale, ali je od tada promenio nekoliko adresa i nikome neće da otkrije kod koga sada boravi. Kako smo saznali od ljudi s kojima je Marko u kontaktu, on je u međuvremenu promenio mišljenje i namerava da na sudu traži polovinu kuće koje se odrekao posle smrti oca Slobodana na ostavinskoj raspravi. Na ovu njegovu odluku ponajviše je uticala činjenica da je Snežana odskoro počela da živi u stanu kod novog dečka, ginekologa Vanje Miloševića, na Čukaričkoj padini.

 

U kući u Jajincima trenutno nema nikoga jer je Markova bivša supruga Ðurđa sa decom prešla da živi kod svojih roditelja u Vrčin. Zbog toga je Gvozdenović odlučio da sudskim putem zatraži ono što smatra da mu pripada. Jedini problem koji postoji da ostvari svoj cilj jesu finansije, jer je nezaposlen i nema novca da plati tužbu protiv majke, kao ni advokata, ali se nada da će uskoro i to biti rešeno. Zbog toga je počeo da traži pozajmicu od prijatelja.

*Foto: Dragana Udovičić

Pokušali smo da dobijemo komentar od Marka i Snežane, ali oni nisu odgovarali na naše pozive i poruke. Gvozdenović se u poslednjem obraćanju za Kurir javno odrekao majke i najavio da se neće tako lako odreći onog što mu pripada.

Bez kontakta

- Ne plačem ja za Snežanom, nek je ona živa i zdrava sto godina, ali Snežana meni više ne treba! Zanimaju me samo moja deca, ništa više. Ne može više tako, sad ja tražim ono što mi pripada. Ona mi ne da da uđem u svoju kuću. Nije me okrenula više od pola godine, samo mi je poslala poruku za rođendan - rekao je tada Marko.

Bez posla - Od pevača pozajmljuje pare

Marko je po povratku u Srbiju iz Amerike, gde je radio kao obezbeđenje, pokušao da nađe posao, ali u tome nije imao uspeha. Neko vreme je vozio Snežanu na nastupe, ali je ta saradnja brzo pukla. Gvozdenović održava kontakte sa dosta pevača koje poznaje i sad od njih traži novac na zajam.

- Zvao me je nekoliko puta. Nisam mu dao novac, ne želim da ulazim u njihove porodične probleme. Takođe ne bih voleo da se zamerim Snežani, koju poznajem decenijama. Teška je to situacija, ne znam kako bih ja reagovao da sam na njenom mestu - rekao nam je jedan pevač koji je zamolio da ne otkrivamo njegov identitet.

(BalkansPress / Kurir.rs)

Scroll to top