Iako nije verovala da će opet imati osmeh na licu, kada je smogla snage da nastavi život dalje, usledila je nova borba za potomstvo.

Glumica Snežana Jeremić Nešković poznata je kao pozorišna glumica, koju gledamo u predstavama u Pozorištu na Terazijama, Madlenijanumu i pozorištu Puž.

 

Najpoznatije filmske uloge ostvarila je u filmovima "Mala noćna muzika“, "Jagoda u supermarketu“, učestvovala je i u projektima „Šumska škola“ i „Zaboravljeni umovi Srbije", a pojavila se i u seriji "Andrija i Anđelka".

Pre pet godina, Snežani se dogodila tragedija koja joj je zauvek obeležila život, kada joj je sin preminuo sedam dana nakon rođenja. Njen naslednik Mihajlo je usled srčanih problema izgubio borbu za život, što je Snežani i njenom suprugu Predragu Neškoviću ostavilo neizmeran bol i prazninu u srcu.

 

Iako nije verovala da će ponovo imati osmeh na licu, kada je smogla snage da nastavi život dalje, usledila je nova borba za potomstvo, a putem veštačke oplodnje Snežana je uspela da ponovo ostane u drugom stanju.

Prošle godine na svet je donela ćerku Juliju, koja joj je u potpunosti promenila život, iako je i sama priznala da joj nije bilo nimalo lako i da je tokom čitave druge trudnoće, ali i porođaja, strahovala.

- Porodila sam se carskim rezom i nisam reagovala onako kako sam očekivala. Mislila sam da će biti suza radosnica, da će me preplaviti emocije čim vidim bebu, ali bila sam šokirana svime što se događalo i sa mnom i sa njom odmah posle porođaja i nisam ni stigla da se obradujem. Zbog prethodnog lošeg iskustva, sve dok nisam videla bebu bilo me je strah, strepela sam da li je s detetom sve dobro.

 

Na sreću, Julija je zdrava i normalna devojčica koja je dobila ocenu devet na porođaju, pa me je to umirilo. I suprug Predrag i moja mama Pavica bili su u bolnici i videli smo se malo kasnije, kad je prošlo dejstvo anestezije. Plakali smo zbog olakšanja i saznanja da je sve završeno na najbolji mogući način - rekla je prošle godine Snežana.

Ovog meseca, glumica ima veliki razlog za slavlje. Naime, za osam dana, 11. aprila, Snežana i njen suprug proslaviće prvi rođendan svoje naslednice.

- Svakim danom sam sve srećnija i svesnija toga da mi je ostvarena životna želja: postala sam majka. Suze radosnice su svakodnevne i uživam u svakom trenutku sa Julijom, pevam joj, čitam pesme i priče koje je meni čitala moja majka. Sve radimo zajedno, ne ispuštam je iz ruku, iako su mi svi rekli da ne treba to da radim. Ali ja hoću i želim da je naviknem na moje ruke, jer sam jedva dočekala da je držim u naručju. Čak i spavamo zajedno, ona najčešće na mojim grudima - ponosno je ispričala glumica svojevremeno za domaće medije.

(BalkansPress / Kurir.rs)

Scroll to top