Pop zvezda Nataša Bekvalac danima ne izlazi iz kuće pošto je suprug Luka Lazukić brutalno pretukao u njenom stanu na Dedinju.

IT stručnjak nije mogao da prihvati činjenicu da ga je žena nahvatala u prevari, a poruke koje je razmenjivao sa nekoliko žena bile su inicijalna kapisla da Bekvlačeva traži objašnjenje od supruga. Kako nije mogao da se opravda, Lazukić je udario Natašu i naneo joj lakše telesne povrede.

 

Luka duguje sumu od oko 50.000 evra raznim ljudima po Beogradu, a zbog toga je došlo do svađe sa Natašom, nekoliko dana pred fizički kontakt. Naime, pevačica je saznala da Lazukić ima ozbiljne dugove, pa su se pred Uskrs zbog toga i posvađali.

*Foto: Damir Dervišagić

Luka je pre nekoliko meseci navodno prodao stan na Novom Beogradu, koji je bio u njegovom vlasništvu, a Nataša o tome nije imala pojma.

- Ona tek sad shvata koliko zapravo nije ni poznavala svog muža. Isplivale se neke priče za koje ona prvi put čuje. Koliko znam, Nataša nije imala pojma da Luka uopšte poseduje taj stan na Novom Beogradu - kaže izvor blizak Lazukiću.

 

- Kada je shvatio da se dugovi nagomilavaju, morao je nešto pod hitno da uradi. Nataši nije govorio da ima ozbiljnih finansijskih problema, niti je ona doskoro bila upućena u te priče. On je pre nekoliko meseci rešio da proda stan u Novom Beogradu da bi se nekako iščupao iz finansijskih problema.

Nikome nije govorio da je to uradio, pa mislim da ni njegovi roditelji nisu upućeni u celu priču - otkriva naš izvor.

*Foto: Damir Dervišagić

S druge strane, pop zvezda Nataša Bekvalac i dalje ne može da se pomiri sa činjenicom da je preko godinu dana živela sa čovekom koji je nasilnik.

- Ona je tek sad u velikom šoku. Bukvalno ne zna šta je snašlo. Trudi se da niko ne vidi njenu tugu, ali u sebi umire. Verovala je čoveku za kojeg je mislila da će uz nju biti do kraja života.

Uvek je govorila kako je našla svoju idealnu polovinu i svi su verovali da će tako zaista i biti - kaže naš izvor i dodaje:

- Nataša je sada fokusirana isključivo na ćerke Katju i Hanu i pokušava da ostane pribrana. Jedno je sigurno, ona mu neće oprostiti ovo što je uradio - dodaje izvor.

(BalkansPress / Alo.rs)

Scroll to top