BalkansPress

Dobro došli!

Jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković danas slave deset godina bračne zajednice. Ponosna na ljubav i odnos sa suprugom Boba je bjavila fotografiju sa venčanja sa svojim kolegom.

Čestitke su odmah počele da im pristužu sa svih strana, a najbliži prijatelji, kumovi i porodica su im preko telefona uputili najlepše želje poput onih da zajedno ostare i da proslave i zlatnu svadbu okruženi zdravom porodicom.

 

Ipak, koliko god se voleli, Slobodi i Vojinu nije sve do sada bilo med i mleko...

Bobino i Vojinovo venčanje koje su pokušali da sakriju od šire javnosti, usledilo je 12. maja 2008. nakon četiri godine stabilne veze u koju su uplovili dve godine nakon što su među njima sevnule prve ljubavne varnice dok su snimali film "Zona Zamfirova". U tom momentu oboje su imali partnere i u početku su se opirali ljubavi jer je Vojin bio u braku sa bivšom voditeljkom Natašom Milovanović, dok se Sloboda zabavljala sa rediteljem Jugom Radivojevićem.

Važi za jednu od naših najlepših glumica

 *Važi za jednu od naših najlepših glumica FOTO: MARINA LOPIČIĆ

Ćetković i Mićalovićeva su do sada sarađivali u više televizijskih serija i filmova, a brak su na platnu sklopili čak dva puta, kao Anđelka i Toma u seriji "Ranjeni orao" i nedavno u hit seriji Nemanjići gde su publiku očarali kao Stefan Prvovenčani i Ana Dandolo.

Plod njihove velike ljubavi i njeno krunisanje, glumci su doživeli 29. januara 2010. kada su rođene njihove bliznakinje Vera i Mila. Devojčice će uskoro završiti drugi razred i već su dovoljno velike da pokazuju ozbiljne razlike u karakteru.

Svoju decu Sloboda i Vojin ne izlažu javnosti što je njihova zajednička odluka, a devojčice se već žale da im smeta popularnost roditelja.

 

- Njih već sada opterećuje to što smo mi poznati i što se ljudi slikaju s nama. Potrebno je da polako uvodite decu u vaš život. Ne mogu da ih sačuvam od toga. One se nekada obraduju kada se vide u novinama. To su momenti kada nas paparaci negde uhvate, pa njima mora da se bluruje lice. Tada me pitaju zašto imaju kockice na licu. Bude im milo što su u novinama, ali sačekaću da same kažu "mama, volela bih da se slikam sa tobom" ili "tata, želim da budem sa tobom u emisiji" - rekla je Sloboda u jednoj tv emisiji.

Tokom prvih deset godina braka, Sloboda i Vojin su kupili i opremili stan nadomak "Arene", kao i montažnu kuću u Čortanovcima na Dunavu gde najradije provode vreme, budući da su svi porodično veliki zaljubljenici u prirodu. Kupovina stana ih je koštala i para i živaca jer su kredit za njega uzeli u švajcarskim francima što se pokazalo kao loš potez te su višestruka ulaganja bila neminovna.

Kako život ne čine samo lepi trenuci, nego čak i velike nevolje u kojima smo jači kad imamo uz koga da se privijemo, pokazali su Sloboda i Vojin. Prvi put sa velikom tugom suočili su se zajedno 5. juna prošle godine kad je Slobodi preminuo otac , glumac Dragan Mićalović, a drugi put 9. februar ove godine kad je teška bolest pokosila njihovog kuma, glumca Nebojšu Glogovca.

Sloboda je na društvenoj mreži Instagram uz zajedničku fotografiju napisala:

"Kume moj dobri, neka te anđeli cuvaju............"

Scroll to top