BalkansPress

Dobro došli!

Vlado Georgiev hitno je primljen u Urgentni centar nakon što ga je nevenčana supruga Milica pronašla na podu u besvesnom stanju.

Pevač je dramu doživeo 7. maja, a u bolnicu ga je Hitna pomoć dovezla u 22.50 sati. Njemu je iznenada pozlilo u porodičnom domu, a njegova žena pozvala je lekare.

- Ekipa je na pevačevu kućnu adresu stigla pet minuta posle poziva. Zatekli su ga na podu. Bio je bez svesti, iscrpljen i bled. Vilica mu je bila ukočena, a iz modrih usana curila mu je voda. Medicinski radnici su mu odmah izmerili puls i prevezli ga u Urgentni centar. Pri dolasku u bolnicu, pevačeva izabranica je zamolila da mu se stavi marama preko lica kako ga neko ne bi uslikao - priča naš izvor.

 

On dodaje da je u Urgentni primljen kao hitan slučaj.

- Odmah ga je pregledao internista, a zatim i neurolog. Bio je u veoma lošem stanju. Medicinska sestra mu je dala infuziju i izmerila puls. Nakon sat i po vremena pevač je došao sebi. Njegova supruga je sve vreme bila uz njega. Brisala je suze sa lica i videlo se da se uplašila za njegov život. Iako joj nije bilo svejedno, ona nije pravila dramu, nego ga je masirala po rukama. Osmehnula se tek kad je Vlado progovorio - kaže dobro obavešten izvor.

Naš sagovornik tvrdi da je Georgiev napustio Urgentni centar na svoju odgovornost.

- S obzirom na to da je pevač bio u veoma teškom stanju, lekari su želeli da ga zadrže u bolnici i da mu urade detaljne analize. Međutim, kada je čuo da treba da bude hospitalizovan, on je insistirao da na svoju odgovornost napusti bolnicu. I Milica ga je molila da posluša lekare, ali on nije hteo. Na svoju odgovornost potpisao je papire i sa ženom napustio Klinički centar - završava naš izvor.

Pozvali smo Georgieva, ali on nije odgovarao na naše pozive.

 

Drugi čovek

ĆERKE SU ME PROMENILE

Vlado Georgiev važi za pevača koji voli dobar provod i muziku. Međutim, kada je postao roditelj dve devojčice, njegov život se promenio iz korena. Pevač je u brojnim intervjuima isticao kako su mu ćerke pomogle da postane bolji čovek.

- Osetio sam šta znači najlepši osećaj na svetu. Ćerke su mi sve. Za njih živim. Sve je podređeno njima. Pomažem Milici, ali, ipak, ona je ta koja vodi glavnu reč. One su i pomogle da postanem bolji čovek - rekao je Vlado medijima.

(Izvor: Kurir.rs)

Scroll to top