BalkansPress

Dobro došli!

Supruga Miroslava Miškovića Ljiljana Miškovića veoma se retko pojavljuje u javnosti. Prilika da je vidimo ukazala se sinoć na Instagram profilu njene snaje pevačica Jovane Nikolić Mišković.

"Ono kada te svekrva izvede u grad", napisala je Jovana pored zajedničke fotografije.

Ljiljana Mišković sa snajom Jovanom Nikolić Mišković

*Ljiljana Mišković sa snajom Jovanom Nikolić MiškovićFoto: Instagram

 

Ljiljana je sa predsednikom Delta Holdinga u braku dugi niz godina u braku i sa njim ima sina Marka i ćerku Ivanu Mišković Karić (udata je za jednog od naslednika porodice Karić, Gorana Karića), a iako nije ljubitelj eksponiranja u javnosti, zbog snaje je napravila izuzetak pa se predstavila na Instagramu. Bila je ovo prilika da vidimo da su njih dve u odličnim odnosima.

Jovana u letnjoj odevnoj kombinaciji

*Jovana u letnjoj odevnoj kombinacijiFoto: RAS Srbija

Supruga Miroslava Miškovića je jedan od retkih članova ove porodici koji se javno ne sreće često.

Jovana je, sa druge strane, navikla na interesovanje javnosti koje je godinama prati, a u porodicu Mišković zvanično ušla 2015. udajom za Marka Miškovića. Pre venčanja je sa Miškovićem juniorom bila u višegodišnjoj vezi i sa njim je 2013. dobila ćerku Antoninu.

I sama potiče iz poznate porodice. Njen otac je snimatelj i direktor fotografije Božidar Nikolić, a majka prevodilac Žana Rolović.

Pevačica je povezana i sa porodicom Karić odakle dolazi njen zet Bojan Karić, suprug njene sestre Maše Karić.

Javnosti je dobro poznat i Jovanin deda Vladimir Rolović, nekadašnji ambasador Jugoslavije u Švedskoj koji je ubijen u terorističkom napadu 1971. u Stokholmu.

(BalkansPress / zena.blic.rs)

Scroll to top