BalkansPress

Dobro došli!

Zorica Marković se nalazi u rijalitiju, a danas puni 59 godina. Ipak, njen rođendan učesnici nisu obeležili.

 

Pevačica je rekla kako ima potrebu da ispriča priču koju skoro ne znaju ni novinari.

*foto: Dragan Kadić

"Ja sam iz jednog malog sela pored Kosjerića. Ima nas petoro dece. U to vreme se jako teško živelo. Moj otac je bio rabadžija, živeo je u Valjevu i radio, mi smo bili sa majkom. Ja sam rođena slučajno. Ja kada sam se rodila, moja sestra se udala, koja je starija od mene dvadeset godina. U to vreme je bilo sramota da tašta gaji bebu. Mama je išla u Valjevo, nosila tati košulje i tamo je dobila bolove i ja sam se rodila u štali", rekla je Zorica i dodala:

 

"Mamu je bilo sramota. Pred smrt mi je priznala da sam ja bila suvišna, ali ja joj ne zameram. Bila sam suvišna.. i dok je tata otišao po vodu, ona je htela mene da udavi. Nisam joj zamerila, težak život! Ona je stalno govorila da sam ja rođena na veliki praznik, to je drugi jun. Međutim, ja sam bila srećna jer je moj otac tvrdio da je to trideset prvi maj, a mi smo tada slavili ovde kada je bio rođendan Velikom šefu. To je bio najsrećniji dan u mom životu. Ćutala sam! To je bio moj najlepši dan, pravi rođendan. Onda su roditelji razmišljali šta će biti sa mnom, onda su me posle nekoliko dana prijavili i meni u dokumentima svim piše deveti jun, a ja nisam rođena tada, nego trideset prvog maja", pričala je Markovićeva.

Zorica je rekla kako je svoj rođendan slavila sve do trenutka kada nije imala tešku operaciju koja je na svu sreću prošla u najboljem redu, zbog čega od tada slavi samo jedanaesti avgust kao svoj rođendan.

"Bogu hvala, preživala sam, posle trinaest sati operacije. Izvinite za sutra, da znate razlog šta je, ako se vidimo napolju, slavićemo u avgustu", dodala je Zorica.

Nakon svog izlaganja Zorica je dobila veliki aplauz od strane svojih cimera.

(BalkansPress / kurir.rs)

Scroll to top