Snežana Dakić je, gostujući u "Magazinu In", oplela po blogerkama, što je izazvalo veliku pažnju javnosti.

 

- Ja sam duboko protiv toga da se devojke zavaravaju kako je blogerka neko zanimanje i kako će da zarađuju pare od toga. Izvinjavam se u ime svih nas koji smo završili ozbiljne škole i uložili ozbiljne godine u karijere, ali blogerka nije zanimanje - istakla je Snežana povodom blogerke koja se našla u emisiji, ali je to mnogima na društvenim mrežama poslužilo da se našale na račun Lune Đogani koja se, pri ulasku u rijaliti "Zadruga" predstavila kao modna blogerka.

Snežana Dakić

*Snežana Dakić • snezanadakic / Instagram

Ubrzo zatim je stigao odgovor Anabele Atijas u kom se ne spominje eksplicitno Dakićeva, ali epiteti "obrazovani", "pametni" i "kul" mnogima su bili jasna asocijacija na voditeljku nekada veoma popularne emisije "Život u trendu" koja je upravo izdvojila sebe u odnosu na blogerke ističući svoje obrazovanje.

 

Osim toga, Anabela, kao ponosna majka, dosad je uvek odgovarala na prozivke na račun svoje ćerke, putem intervjua i društvenih mreža, zbog čega su je pohvalili mnogi jer se za svoje dete bori kao lavica, dok je u očima drugih upravo zbog toga okarakterisana negativno.

Anabela Atijas i Luna Đogani

*Anabela Atijas i Luna Đogani • Rajko Ristić / RAS Srbija

- Koliko god mislili da ste obrazovani, pametni ili kul, način na koji se ponašate prema ljudima govori sve o vama - napisala je Anabela.

Da li je to bio odgovor Snežani Dakić ili ne, prosudite sami.

Anabela Atijas

(BalkansPress / pulsonline.rs)

Scroll to top