BalkansPress

Dobro došli!

Malo ko danas u Srbiji nije ispratio venčanje pevačice Aleksandre Prijović, a o njenoj venčanici bruji čitava Srbija. Ona se odlučila za raskošnu toalaetu sa bombastičnim dekolteom, a čitava pompa "naterala" nas je da se prisetimo i Diorove venčanice Lepe Brene, ali i drugih venčanica poznatih Srpkinja. Pa, hajde da vidimo u čemu su se sve udavale srpske zvezde.

 

 

Lepa Brena

Prijina sverkva se za Bobu udala u Diorovoj haljini koja je rađena specijalno za nju, a svakako je jedna od najskupljih venčanica koju je srpska estrada videla.

Lepa Brena

Svetlana Ražnatović

Ceca je brak sa željkom Ražnatovićem Arkanom sklopila 1995. godine, a ono je tada prozvano svadbom veka, o kom je pisao čak i CNN. Pevačica se odlučila za pompeznu, satensku venčanicu sa puno čipke, bisera i tila, a dijadema i veo na glavi bili su samo šlag na tortu.

Svetlana Ražnatović

 

PROČITAJTE: ZVANICE POSMATRALE U ČUDU O jednom poklonu koji su dobili Filip i Aleksandra ne prestaje da se priča

 

Dragana Mirković

Pevačica se 2000. godine obavezala na večnu ljubav biznismenu Toniju Bijeliću, a njen izbor bila je ležerna, lepršava, asimetrična venčanica u beloj boji, uz koji je ponela raskošan bidermajer.

Dragana Mirković

Dara Bubamara

Folkerka se 2008. udala za biznismena Milana Kesića, a navodno je nosila unikatnu venčanicu kreatora Elija Saba, dar tadašnje svekrve, koja je koštala čitavih 80.000 evra!

Dara Bubamara

 

 

Nataša Bekvalac

Novosadska barbika prvi put je stala na ludi kamen 2006. godine kada se udala za vaterpolistu Danilu Ikodinovića, a tada je nosila svedenu belu venčanicu presvučenu skupom čipkom.

Nataša Bekvalac

Seka Aleksić

Seka i Veljko uplovili su bračnu luku 2011. godine, a slbodno možemo dakažemo da nikada nije izgledala bolje nego tada. Pevačica je na svom venčanju nosila tri haljine, a sve su bile specijalno pravljene za nju, a onu u kojoj je rekla "da" kreirao je Saša Vidić.

Seka Aleksić

 

 

Ana Nikolić

Pevačica se nu tajnosti udala za repera Rastu 2016. godine, a tad se obukla u njenom stilu - izazovno i seksi! Odlučila se za belu haljinu sa prorezima i mrežicu na glavi.

Ana Nikolić

Ana Ivanović

Setimo se i naše slavne teniserke koja se pre dve godine udala za nemačkog fudbalera u čisto beloj, raskošnoj kreaciji od koje zaista staje dah koju potpisuje dizajnerka Suzi Tarner.

Ana Ivanović

(BalkansPress / Blic.rs)

Scroll to top