Jovan Marić je rekao da je Bog muškarcima dao mišiće kako bi šamarao žene, a Vesna Dedić je ostala u šoku nakon njegove izjave.

- Jednog Bosanca u Švedskoj su strpali u ludnicu jer je ženi opalio šamar, zato što mu je priznala da je bila sa drugim. Mi smo pisali njihovim vlastima da nije lud i da ga pošalju u zatvor - pričao je Jovan, a onda mu je Vesna upala u reč.

 

- Jeste lud! Svaki muškarac koji udari ženu, nije važan razlog, jeste lud. Ima kod nas ona izraz "Eto malo je naprasit" - rekla je voditeljka, ali Marić je bio uporan.

- Nije, treba da odgovara, ali nije lud - rekao je on. Njih dvoje su se sukobili i oko priče kako je jedan mladić osuđen na šest meseci zatvora za pokušaj silovanja jer se devojka predomislila u poslednjem trenutku i rekla da ne želi seks snjim.

PROČITAJTE: BOLEST STIGLA U SRBIJU Obratite pažnju na SIMPTOME, u Beogradu i Pančevu već IMA OBOLELIH I SVI SU UGROŽENI

- Trebalo je da dobije šest godina - prokomentarisala je Vesna, a onda se ubacio i Marić.

- Zabluda muškaraca jeste da žena može da bude gola i da bude peting i da onda kaže "Stop! Neću dalje" - objasnio je Marić.

- Nismo jednaki. To se zna od Adama i Eve. Bog nam je dao mišiće i ne može da se zaustavi i zbog toga ide u zatvor, a vama je dao brokinu zonu, značajno veću i vi nas uvek pobedite verbalno - dodao je on.

 

- Vi ste sad rekli - ja njoj lupim šamar i odem u zatvor - pitala je Vesna Marića.

- U zatvoru je samo pet posto žena. Jesu li žene moralnije? - pitao se Marić. 

PROČITAJTE: ISMEVAJU DŽAKU i ŠAĆIRIJA: Švedski navijači izmislili „NOVOG ALBANSKOG ORLA“ (FOTO)

Pogledajte u nastavku kako je izgledala kompletna njihova rasprava:

(BalkansPress / informer.rs)

Scroll to top