Marko, sin Snežane Đurišić, pre nekoliko dana je napustio kliniku za odvikavanje od alkoholizma i otputovao u Crnu Goru kod kuma, saznaje "Blic".

 

O odnosu Snežane Đurišić i njenog sina Marka Gvozdenovića dosta se pisalo u medijima, a ona o svemu tome ne želi da govori. U poslednje vreme Snežana je verovala da će se njen sin promeniti, ali po svemu sudeći to se nije desilo. Kako "Blic" saznaje, Marko Gvozdenović je pre nekoliko nedelja pobegao iz specijalne bolnice "Dr. Slavoljub Bakalović" koja se nalazi u Vršcu. On je u ovu ustanovu otišao u nadi da će se izlečiti od alkoholizma koji mu godinama predstavlja veliki problem, a tokom boravka na odeljenju koje nosi naziv M-14 proveo je skoro mesec dana da bi zatim pobegao.

Snežana Đurišić sa partnerom *Snežana Đurišić sa partnerom; Foto: Predrag Dedijer / RAS Srbija

- Marko godinama ima problem sa alkoholom, a u razgovoru sa porodicom je odlučio da se promeni i da ode u kliniku koja će mu pomoći da se reši ovog poroka. On je nekoliko nedelja boravio u bolnici za odvikavanje, a kako više nije mogao da izdrži pobegao je. Marko je imao kod sebe dovoljno novca da kupi kartu do Crne Gore gde trenutno boravi kod kuma - kaže nam izvor koji je dobro upućen u celu priču i dodaje:

 

PROČITAJTE: Majke iz Srbije stale uz JEZDU: Ne želim da mi SIN dovede STARLETU za snajku!

Snežanin sin Marko

*Snežanin sin Marko; Foto: Facebook

- Snežana se ponadala da će se njen sin promeniti kada je otišao u kliniku i zbog toga je bila presrećna. Kada je čula da je napustio bolnicu iznervirala se, a od tada se nije čula s njim. Njegovo ponašanje je poslednjih godina bilo problematično i to joj najviše predstavlja problem - dodaje naš izvor.

PROČITAJTE: USRED BELA DANA POKUŠAO DA SILUJE ŽENU U SREMČICI! Mnogo si lepa, PRATIM te 4 godine i MORAM DA TE IMAM! Odustao kada mu je rekla da "ima ciklus"!

*Foto: Milan Ilic / RAS Srbija

Do Marka Gvozdenovića nismo uspeli da dođemo pošto, kako smo saznali, nema mobilni telefon, a Snežana se nije javljala do zaključenja ovog broja. Tim povodom smo kontaktirali i sa Željkom Milićevićem, načelnikom odeljenja M-14 na kojem je boravio Marko, a on nam je kratko rekao:

- Uz sve dužno poštovanje takvu informaciju prema lekarskoj etici ne mogu da vam dam. Ništa vezano za pacijete ne smem da govorim, posebno što se radi o takvim ljudima i osobama - poručio je Željko Milićević.

(BalkansPress / Blic.rs)

Scroll to top