Folk pevač Darko Lazić, koji već mesecima neformalno više nije u braku sa Anom Sević, ipak neće ponovo moći da se oženi jer mu još uvek zakonita supruga ne da razvod!

Pevač je nakon razlaza sa ženom navodno ostao u dobrim odnosima sa njom zbog ćerke, a kako su oboje ubrzo uplovili u nove emotivne veze, delovalo je kao da više i nema mesta nečijoj sujeti, te da svako nastavlja svoj život. Međutim, kada se pronela vest da Lazić na jesen planira venčanje sa novom devojkom Marinom, Ana, kojoj to nikako ne ide u prilog, stavila mu je do znanja da je to nemoguće zato što ona neće pristati na sporazumni razvod.

 

- Kada su rešili da se raziđu, Ana i Darko su se dogovorili da ostanu u braku, ali da žive na različitim adresama. Navodno je Sevićka to predložila zbog ćerke Lorene, ali i finansijske sigurnosti, a Lazić je pristao na to da budu neformalno razvedeni, a da pred zakonom i dalje budu muž i žena. Oboma im je odgovaralo da što više izglade odnose i da mogu normalno da komuniciraju i da se čuju oko deteta. Darko je nastavio da ih obilazi, da kupuje stvari i igračke za naslednicu, a i Ani daje novac za sve što joj je potrebno u kući i oko Lorene. On im čak finansira i letovanja i zimovanja, tako da su njih dve nastavile da žive u luksuzu - priča za "Srpski telegraf" izvor blizak bivšem paru i dodaje:

- Logično, sve bi se to promenilo kada bi se Darko ponovo oženio, pa Ana ni u ludilu sada ne bi pristala na zvanični razvod i odrekla se svega. Kada bi sudski okončala brak sa Lazićem, ona i njihova mezimica bi živele od alimentacije, što nikako nije isto kao sada, kada finansijski ima sve kao i dok su živeli zajedno - tvrdi izvor.

Podsećanja radi, Lazićevi roditelji, kojima se Sevićka navodno nikada nije ni sviđala, jedva su dočekali da dobiju novu snajku. Pogotovo što je u pitanju devojka iz njihovog kraja, gde se svi dobro poznaju, pa su Darkovi oduševljeni Marinom, koja je skromna i fina.

Ni Ana, ni Darko se nisu oglašavali ovim povodom.

Scroll to top