Bivšeg košarkaša Dejana Bodirogu i njegovu suprugu uslikali smo na terasi njihove kuće u Crnoj Gori. Njih dvoje danas proslavljuju godišnjicu braka, a nazdravili su dobrim vinom. Svi znaju kako Bodiroga izgleda, ali izgled njegove supruge će vas ostaviti bez daha.

 

Bivši košarkaš Dejan Bodiroga i njegova supruga manekenka Ivana Medić zakleli su se na večnu ljubav još davne 2003. godine.

*foto: RAS Srbija

PROČITAJTE: NIJE OMILJEN MEĐU KOMŠIJAMA: Goran Bregović šeta ulicom u PIDŽAMI I PAPUČAMA (FOTO)

Ove godine, tačnije danas, proslavljaju 15 godina braka, i to na crnogorskom primorju, gde imaju kuću u kojoj uživaju tokom leta.

*foto: RAS Srbija

PROČITAJTE: OSVOJILA GA JE JOŠ U TINEJDŽERSKIM DANIMA Pogledajte kako izgleda prelepa supruga Saše Đorđevića

 

Iako su imali krizu u braku i pre samo tri godine bili pred razvodom, ljubav je ipak pobedila pa ih možemo videti kako zajedno uživaju, kupaju se, sunčaju, a bogami, kako to i dolikuje kada su godišnjice u pitanju, nazdravljaju vinom.

*foto: RAS Srbija

S obzirom da Ivana nije od onih žena koje jedva čekaju da sa svojim mužem sportistom odu na neki događaj, retka je prilika da je možemo negde sresti. Po našim eksluzivnim fotografijama se i vidi da im je najlepše kod kuće, gde mogu da se opuste i uživaju u svakom trenutku, što je i sam košarkaš jednom prilikom izjavio:

 

- Leškarimo i po 20 minuta u krevetu... Ujutru, prva slika po buđenju nam je more, ostrvo i deo zaliva. Taj trenutak je čaroban. Kad je napolju toplo, otvaramo prozore i slušamo talase. Ivana i ja volimo da pijemo kafu na nekoj od terasa, a omiljena nam je ona u prizemlju.

*foto: RAS Srbija

PROČITAJTE: Za voditeljkom Radom Radenović muškarci godinama uzdišu, a i njena SESTRA je prava LEPOTICA (FOTO)

Ono što je zanimljivo za ovaj par je to što se bez obzira na to u kom je gradu ili klubu tokom svoje veoma uspešne košarkaške karijere Dejan igrao, njegova supruga je uvek išla sa njim i bila uz njega. Naravno, tu je uvek bio i njihov sin Nikola, koji je sada već momak i ima četrnaest godina.

*foto: RAS Srbija

Bivši košarkaš često sa prijateljima napravi i roštilj, a često sprema ribu od koje miriše ceo komšiluk. Svi o njemu imaju samo reči hvale, a neretko se dešava da se komšije i kupaju sa njihovog pontona. Ipak, dane voli da provodi i na drugim ostrvima, gde zajedno sa porodicom odlazi čamcem koji poseduju. Ono što je svakako za pohvalu je i to što ova porodica, iako je veoma imućna, živi kao i svi drugi ljudi, bez hvalisanja i sasvim skromno.

(BalkansPress / Blic.rs)

Scroll to top