BalkansPress

Dobro došli!

Luka Lazukić je u prvom osnovnom sudu na Novom Beogradu po optužnici koja ga tereti za nasilje nad još uvek zakonitom suprugom Natašom Bekvalac.

 

On je do detalja opisao šta se dogodilo u noći između 13. i 14.aprila u pevačicinom  stanu na Dedinju. Lazukić je ostao pri svojoj odbrani i rekao da je u pitanju lažno prijavljivanje njegove supruge, a posebno je istakao da je kobnog dana Nataša bila pod dejstvom alkohola, kao i da ima saznanja da je koristila i narkotike. 

- Nataša je osmislila kako da me lažno optuži da bih u javnosti bio označen kao nasilnik. Motiv za ovo je novac. Nataša je ranije bila sklona samopovređivanju, ali sam ja takvo stanje pripisivao postporođajnoj depresiji. Sve samjoj  tolerisao, gledao na to kao na njene hirove. Kobnog jutra, ja sam bio napadnut sa njene strane, nisam je udario, već sam je samo pomerio od sebe. branio sam se jer me je izbezumljena udfarala pesnicama po rukama. Osećala se na alkohol, a imam saznanja da je koristila narkotike. Zbog toga insistiram na veštačenju - kaže dobro obavešten izvor.

(BalkansPress / Informer.rs)

Scroll to top