BalkansPress

Dobro došli!

Glumica Marija Karan pojavila se na promociji knjige „Ne gledaj preko ramena“ Vesne Dedić u Tivtu, a ono što je najviše iznenadilo prisutne je njen novi imidž. Marija je skratila svoju dugu crnu kosu na paž i postala plavuša, a na licu nije imala ni trunku šminke, zbog čega je bila neprepoznatljiva.

 

Mariji društvo nije pravio suprug Džoel Lubin, već nekoliko prijatelja, koji su celo veče ćakulali sa lepom glumicom.
S obzirom na to da je u Crnoj Gori trenutno sa sinom Markom Leom, mnogi su komentarisali da je lepa glumica nakon što je uspavala dečaka izašla da se malo opusti uz čašicu vina. Za razgovor sa medijima nije bila raspoložena, jer kako nam je otkrila, ne želi da priča o svom privatnom životu.

Marija Karan

*Marija Karan, Foto: Estock/Ivan Dobričić

Sanja se ne odvaja od čaše

Voditeljka Sanja Marinković među prvima je stigla na promociju svoje bliske prijateljice Vesne Dedić, a osim što se nije odvajala od drugarice, Marinkovićeva se nije odvajala ni od čaše.
Naime, voditeljka je odlučila da druženje sa prijateljima olakša uz koju čašu vina, a koliko joj je alkohol pomogao, govori osmeh koji celo veče nije skidala sa lica.

PROČITAJTE: ČKALJA JE IMAO MRAČNU STRANU o kojoj niko nije želeo da govori! Posedovao je spisak kolega, a evo šta im je RADIO!

Sanja Marinković i Sergek Ćetković

*Sanja Marinković i Sergej Ćetković, Foto: Estock/Ivan Dobričić

(BalkansPress / Alo.rs)

Scroll to top