BalkansPress

Dobro došli!

Poznata je po jednostavnom i prirodnom izgledu. A danas nam je na Instagramu otkrila šta je to promenila na sebi. Dopašće vam se izbor Jelene Đoković.

"Ispostavilo se da pet meseci možeš da živiš bez frizure. Poznajem devojke koje mogu i druže da izdrže", poručila je supruga Novaka Đokovića, i ovo poslednje označila kao cilj.

 

Jelena Đoković kao dvostruka mama, uspešna poslovna žena i supruga teniskog asa Novaka Đokovića koji je briljirao i na ovogodišnjem Vimbldonu i na US Openu, promoter je prirodnosti, ali i veoma zauzeta žena, pa ako nešto mora da "trpi", možda je to nešto u njenom slučaju bila frizura.

Ovako je počelo

*Ovako je počeloFoto: Instagram

Korak po korak do novog izgleda

PROČITAJTE: Novak Đoković sa porodicom PROSLAVLJA KUPOVINU STANA u Beogradu, SIN se ne odvaja od njega (FOTO)

Ovako sada izgleda kosa Jelene Đoković

*Ovako sada izgleda kosa Jelene ĐokovićFoto: Instagram

Jelena je našla vremena za frizera i dočarala transformaciju.

Na Instagramu je objavila sliku iz frizerskog salona i otkrila sam njen početak. A onda je ubrzo pokazala rezultat svoje odluke.

 

Kako vidite, Jelena je osvežila kosu novim pramenovima i ošišala se. Ova slika je dovoljno otkrila pa se već na njoj vidi da je u pitanju efektna iako ne i drastična promena, koja se od nje, svakako, i nije očekivala.

PROČITAJTE: OVO JE PRELEPA SUPRUGA NEMANJE MATIĆA Udala se za njega sa 17 godina dok je bio niko i ništa, a danas imaju dvoje dece i uživaju u luksuzu (FOTO)

Jelena u akciji: sinoć je bilo veče za poslovne obaveze

*Jelena u akciji: sinoć je bilo veče za poslovne obavezeFoto: Instagram

Osim nove frizure, pokazala je i zanimljiv modni spoj, sa akcentom na šarenim patikama. Ako ste primetili, Jelena nije jedina, brojne poznate dame ove jeseni menjaju frizure, i na domaćoj i na svetskoj javnoj sceni. Jesen je izgleda doba za vizuelne i stilske promene, zar ne?

Kako se vama dopada novi izgled gospođe Đoković i koliko ste vi najduže izdržale bez frizure?

(BalkansPress / zena.blic.rs)

Scroll to top