BalkansPress

Dobro došli!

Iako se u medijima spekulisalo o astronomskim ciframa koje zarađuju članovi žirija "Zvezda Granda", Šaban Šaulić, koji je nekoliko godina bio na ovoj poziciji, poriče tu priču.

"Tamo se sedi od tri popodne do četiri ujutru. Nisam više mogao da izdržim taj tempo, postalo mi je mučenje. Takođe, nisam imao ni neke vajde od toga. Više sam imao troškova nego što sam zarađivao. Od Popovića sam dobijao crkavicu. Simboličnu sumu novca", otkrio je Šaban, a zatim dodao šta je bio ključni razlog njegovog odlaska.

 

"Važno mi je bilo da ocenjujem kako takmičari pevaju, a ne da blatim njihovo oblačenje, kao što su neki radili. Nisam mogao da vređam tu decu. Kako da blatim nekoga na osnovu oblačenja, a možda nema para? Možda je sirotinja, došao iz sela i nema ništa bolje. To me je baš nerviralo. E sad, da li su im moje kolege davale savete ili su htele sebe da uzdignu pokazujući kako oni imaju, a ova deca nemaju, ne znam. To mi nije ljudski. I moja kuma Zorica Brunclik je upravo zbog toga napustila žiri "Zvezda Granda". Rekla je da neće da ocenjuje kako se ko obukao", dodao je Šaulić.

"Meni niko ništa nije sugerisao, niti je smeo. Saša je samo nekoliko puta rekao da bi neka od učesnica trebalo da prođe u naredni krug takmičenja, iako meni nije bila po volji. Ponekad sam ga i poslušao i pustio je dalje. Možda je on u kandidatu video neki kvalitet koji ja nisam, pa je smatrao da mu taj neko treba zbog šou-biznisa, da će mu doneti novac ili postati zvezda. On ima nos za biznis i ume to da prepozna", zaključio je priču kralj narodne muzike.

(BalkansPress / Alo.rs)

Scroll to top