Ušetali su nasmejani, držeći se za ruke i još jednom pokazali da ne mare za razliku u godinama koja ih deli.

A deli ih 36 godina. Predrag Marković i njegova supruga Vesna uživali su sinoć na reviji kreatora (pijaniste i tenora) Stefana Đokovića u Beogradu.

PROČITAJTE: HAOS U JUTARNJEM PROGRAMU: Jutka je pomislio da je ispalio JOVANU I SRĐANA, a onda ga je voditelj URNISAO! (VIDEO)

Nekadašnji predsednik Narodne skupštine i ministar kulture bio je u prepoznatljivom stilu, elegantnom odelu, dok je njegova partnerka nosila kratku haljinu.

Stilski i po koloritu su bili veoma usklađeni, a Predrag se prema svojoj supruzi sve vreme ponašao veoma džentlmenski.

 

Privukli su sve poglede, a kako smo videli, dobro se nose sa pažnjom koju izazivaju.

Predrag se Vesnom oženio 2015. godine. Najčešće se u javnosti viđaju na pozorišnim ili modnim događajima (poput premijere predstave "Hipnoze jedne ljubavi", izveden prošle godine na sceni Zvezdara teatra). Bili su veoma zapaženi i na ovogodišnjem venčanju princeze Danice i princa Filipa Karađorđevića.

Predrag Marković i supruga Vesna

*Predrag Marković i supruga Vesna, Foto: Milan ilić / RAS Srbija

Marković je nedavno objavio knjugu koju je spremao 30 godinu, i koju je napisao iz ženskog ugla, i to nije nimalo slučajno jer je Marković borac za rodnu ravnopravnost. Objavljivanje ove knjige je gospođa Markovoić ponosno ispratila na Fejsbuku.

PROČITAJTE: Boris Novković (51) i studentkinja Iris (26) dobili ĆERKU, a ime koje su dali bebi IMA SAMO DVA SLOVA

Predrag koji je 1955. rođen u Čepuru pored Paraćina gde je završio osnovnu i srednju školu (i bio u razredu sa Tomicom Milosavljevićem, bivšim ministrom zdravlja), 2004. je preuzeo dužnost predsednimka Skupštine, a 2011. u rekonstruisanoj vladi Mirka Cvetkovića određen je za ministra kulture. Član je krunskog saveta princa Aleksandra Karađorđevića, ali i počasni član Urbanog književnog kruga iz Kanade. Iza sebe ima jedan brak u kojem je dobio sina.

Scroll to top