BalkansPress

Dobro došli!

Lidija Vukićević potvrdila je da će uskoro po drugi put izgovoriti sudbonosno "da".

Kako ne voli da priča o privatnom životu i na taj način se eksponira, venčanje će biti održano u tajnosti.

 

- Tačno je da će biti venčanja, ali ne mogu o tome sad da govorim, još nije vreme za to. Veoma sam srećna i nakon svih ovih godina, u kojima sam bila prošena nekoliko puta, rešila sam da spustim gard i udam se - priznala je Lidija.

PROČITAJTE: Srpski političar se pojavio sa 36 GODINA MLAĐOM suprugom: Nema ko nije GLEDAO U NJIH

View this post on Instagram

Ja opet na Avalisva srećna i vesela

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija) on

Iako identitet budućeg supruga čuva u tajnosti, poznato je da on živi u inostranstvu i da je dobrog imovinskog statusa.

Lidija je ranije otkrila da je partnera upoznala na putovanju.

PROČITAJTE: CECA SIKTALA U EMISIJI ZBOG ARKANA: Dogovorite se da li je Željko bio mali miš ili STRAH I TREPET! Pustite ga da počiva u miru!

- Na putovanje sam otišla velikim avionom, a vratila se malim, privatnim, zajedno sa novim dečkom. Provodim sadržajno vreme sa njim, a volim i čekanja i romantiku. Ne prija mi da budem stalno s voljenom osobom, nisam od onih žena kojima muškarac treba da bude na raspolaganju 24 sata. To me guši, nisam tip za brak. Verujem da se u takvoj vezi gube strasti i emocije. Odgovara mi da budemo odvojeni, ali kad smo zajedno, onda smo neprestano zajedno i mnogo mi je lepo - izjavila je Lidija u početkom ove godine, ali je očigledno vrlo brzo promenila mišljenje.

 

Pre sadašnjeg partnera glumica je bila u vezi sa italijanskim slikarom, kojeg je takođe upoznala na putovanju. Iza sebe ima jedan brak. Od bivšeg fudbalera Mitra Mrkele se razvela 2000. godine. Sa njim ima dva sina, Andreja i Davida.

PROČITAJTE: OVO JE PRELEPA SUPRUGA NEMANJE MATIĆA Udala se za njega sa 17 godina dok je bio niko i ništa, a danas imaju dvoje dece i uživaju u luksuzu (FOTO)

View this post on Instagram

Mojiiiiiii

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija) on

(BalkansPress / Blic.rs)

Scroll to top