Na dočeku zlatnih odbojkašica večeras na aerodromu u Beogradu bio je i proslavljeni vaterpolista Danilo Ikodinović koji je čekao svoju suprugu Maju Ognjenović.

Ponosni Danilo je zagrlio svoju partnerku i pred svima pokazao KOLIKO JE PONOSAN NA NJU. Ljubav dva poznata sportska lica traje godinama i sasvim je izvesno da je u pitanju velika ljubavna priča.

Danilo Maju godinama unazad prati kroz velike sportske izzaove. Ljubav ne kriju (vidimo to i na slici), ali je ne eksponiraju previše javno. Vole se i to im je dovoljno!

 

Venčali su se 2016. u Beogradu nakon trogodišnje veze, a svadbeno slavlje organizovali u Dačinom restoranu na Novom Beogradu.

Dača je svoju Maju pratio i na Olimpijskim igrama u Riju de Žaneiru kada se naš tim okitio srebrom. U vezu su ušli nakon njene romanse sa košarkašem Milošem Teodosićem i njegovog braka sa pevačicom Natašom Bekvalac sa kojom ima ćerkicu Hanu.

Ikodinović se pozdravio i sa selektorom odbojkaške reprezentacije Zoranom Terzićem, kojem je čestitao na velikom uspehu, kao i sa Stefanom Veljković i Brankicom Mihajlović.

Ikodinović i Zvezdan Terzić

*IKODINOVIĆ I ZVEZDAN TERZIĆ, FOTO: TANJUG/AP

 

Zlatne devojke koje su se okitile najsjajnijom medaljom na Svetskom prvenstvu u Japanu dočekali su porodica, prijatelji i navijači, kao si specijalni vodeni luk na aerodromu.

Slika kaže sve: Maja Ognjenović i Dača Ikodinović

*SLIKA KAŽE SVE: MAJA OGNJENOVIĆ I DAČA IKODINOVIĆ, FOTO: TANJUG

PROČITAJTE: DARKO LAZIĆ DOŽIVEO TEŠKU SAOBRAĆAJKU: Sleteo autom s puta i prevrnuo se na KROV!

Doček ispred Skupštine grada organizovan je za sutra u 18 časova.

Scroll to top