Dragana Mirković jedna je od naših najvećih zvezda, ali i najbogatijih. Pevačica koja živi u Beču, poseduje svoju televiziju, a nikada se nije dičila svojim bogatstvom i uvek je isticala da joj je porodica na prvom mestu.

Pevačica se svim srcem brine o svojoj deci, uvek je podrška svom suprugu, a naravno ne zaboravlja svoje korene i porodicu u Kasidolu. Redovno posećuje majka i oca, a sa sestrom Dušicom je veoma povezana.

 

Dragana i Dušica su se uvek međusobno podržavale, a pevačicina sestra je danas zaposlena na televiziji "DM Sat" gde obavlja sve poslove kada Gaga i njen suprug Toni nisu to u mogućnosnosti.

PROČITAJTE: U GAK ''Višegradska'' doktori nisu znali šta da rade, trudnica krenula da se porađa, a onda se desio neviđeni HOROR!

Dušica Krumov pre godinu dana govorila je o svojoj sestri, da je uvek bila ponosna na njen talenat, te je otkrila i da joj je žao što se pevačica nije više obrazovala muzički, jer poseduje neverovatan talenat, a bila je i odličan đak.

PROČITAJTE: JEZIVA ISPOVEST ROBINJE IZ OBRENOVCA "Davali su mi na dan koru hleba, stalno sam bila gladna, a prali su me hladnom vodom u dvorištu, kao svinju"

"Jako mi je žao što nije upisala muzičku školu u Požarevcu. Ona je položila prijemni, ali su tada rekli da je starija", rekla je Dušica svojevremeno.

(BalkansPress / Puls)

Scroll to top