BalkansPress

Dobro došli!

Poznati slavuj iz Mrčajevaca godinama sa suprugom Gordane živi u beogradskom naselju Višnjička banja, u poznatim Karingtona. Komšije o njima imaju oprečna mišljenja, jedni ga hvale, drugi ga kude.

"Dolaze ovde stalno i kupuju uvek isto, paket vode, kafu i cigarete. Duge mušterije vole s nama da popričaju i da se osmehnu, ali on nije takav. Deluje arogantno. Sećam se prošle godine pred koncert, tražili smo mu karte, a on je rekao da nema nijednu da mu da", otkriva prodavačica.

Sasvim drugu priču čuli smo u drugoj prodavnici, gde takođe Miroslav pazari. Ovde kažu da dolazi u društvu supruge Gordane.

 

"Kulturni su i pristojni, ponašaju se poput svih ostalih ljudi. Ma koliko da je red na kasi, njih dvoje uredno čekaju. Nikada ne traže da im prekoreda naplatimo namirnece", pohvalila ih je kasirka.

Lepe reči za Ilića za njega imao je momak koji radi u trafici. 

PROČITAJTE: Ovako izgleda Dušica, rođena SESTRA Dragane Mirković! Radi na televiziji i dosta liče! (FOTO)

"Kupuju uglavnom cigarete i novine. Fin i ljubazan čovek, kao i njegova supruga. Oduševiio me je kad mi je poklonio karte za koncet", otkriva ljubazni mladić.

*foto: Damir Dervišagić

"Baš je svratio pre pola sata, otišao je u grad da nešto završi. Svakodnevno kupuje voće kod mene. Galantan je čovek, ostavi bakšiš", pohvalio je prodavac voća stalnu mušteriju.

Mladić Stefan živi u ulici gde i pevač i ispričao je zanimljivu priču.

PROČITAJTE: U WC MOŽE SAMO U SLUČAJEVIMA KRAJNJE NUŽDE! Skandalozna zabrana korišćenja toaleta srpskim radnicima ZGRANJAVA (FOTO)

"Miroslava ne viđam tako često, ali uvek kada prođem ispred njegove kuće, tu zateknem jednu skitnicu kojoj Miroslav ostavlja novac. Da mu daje neku siću, ne bi dolazio svaki dan", rekao je Stefan.

(BalkansPress / Scena)

Scroll to top