BalkansPress

Dobro došli!

Na društvenim mrežama kulja gnusna svađa između glumca Sergeja Trifunovića i direktorke i glavne i odgovorne urednice TV Studio B Ivane Vučićević u kome su, nakon "slučaja Barbara", razmenjen teške reči, ali i pretnje fizičkim nasilje.

PROČITAJTE: SUKOB UŽIVO ZBOG SLUČAJA BARBARA Vučićević: Uplašena je, tražila je stručnu pomoć; Škoro: Svaki normalan urednik bi rekao - Devojko, ne radi to (VIDEO)

Naime, Vučićević je posle tvita Trifunovića u kome ju je nazvao "fuk*om" odgovorila da jedva čeka da ga sretne da mu "lupi šamar". Ni on se, međutim, nije zadržao samo na uvredama.

 

Naime, sve je krenulo nakon uključenja novinarke Studija B sa protesta "Stop krvavim košuljama" u emisiju koji je vodila Vučićević, kada je Trifunović objavio tvit u kome je naveo da "bezočno laže" i nazvao je "lažljivom fuk*om".

- Auu...pa vidi ovako plavojko: obzirom da me niste zvali a lažete bezočno da jeste, ja bih pre rekao da si ti jedna lažljiva fuksa nego što sam ja kukavica. No evo za svaki slučaj: 06057*****. Rado ću doći da vam se na*ebem milosne majke" - naveo je Trifunović.

Potom je Vučićević u gostovanju na TV Pink osudila takvo obraćanje i navela da je ona majka i zapratila mu šamarom kad ga sretne.

Vučićevićeva je istakla da je dosta njegovih napada na žene, na koje niko ne reaguje i da zato ona "uzima na sebe da zaštiti žene".

- Sigurna sam da ću uspeti u tome i da će me sve žene podržati, da neće dozvoliti da ih ovakvi propali ljudi, propalice, neuspeli, da dođu i da vređaju na ovakav način - rekla je Vučićevićeva.

 

Ona je naglasila da jedva čeka da sretne Trifunovića:

- Ja se zaista nadam da ću se uskoro sresti sa njim, da ću mu dati jednu lekciju iz lepog ponašanja. Svakako ću se truditi da mu dam barem jednu opomenu u vidu šamara, jer je to najmanje šta zaslužuje s obzirom kako se ponaša, na koji način mene naziva fuk*om. Ja sam majka, imam ćerku. Ne samo što mene naziva fuksom, on sve žene naziva fuksom, sve žene na ovaj način omalovažava i proziva. Dok god se nalazim u svetu novinarstva neću dozvoliti da ovakvi propali narkomani sve žene u Srbiji nazivaju ovakvim imenima i da im to prolazi. To im neće proći nekažnjeno. Trudiću se prvi put kada ga budem srela, da mu uzvratim, on ume samo da vređa - kazala je ona i naglasila:

- Šta to znači, da neko ko misli drugačije, da neko zbog toga treba da vas gađa kamenom, ubije, mene, moju decu...Na šta to liči, dokle smo došli, gde smo mi kao društvo danas - zapitala se ona.

Usledio je i Trifunovićev odgovor:

- Nisam ja fuk*a, ja sam majka!” Zavapi plavojka sa Studija B, na Pinku. Lepo. Ali toga si trebala da budeš svesna pre nego si otvorila usta da lažeš bezočno kao fuk*a - naveo je on.

(Izvor: blic.rs)

Scroll to top