Hašim Tači, premijer takozvane države Kosovo, ima harem sa 52 seksualne robinje, prenosi portal srbin.srb. Devojke su tu da pružaju seksualne usluge Tačijevim prijateljima, stranim diplomatama, pripadnicima KFOR i Euleksa, a orgije umeju da potraju i po nekoliko dana.

Prema rečima jedne od devojaka, Ukrajinke N. M. (19), koja je uspela da se izvuče pošto je njena porodica za otkup platila 80.000 dolara, droga i alkohol sastavni su deo orgija, a Tači ume toliko da se uradi kokainom da jedva daje znake života.

 

Upravo je ova Ukrajinka ruskim obaveštajcima otkrila ovaj harem, smešten u centru Prištine, u podrumu zgrade na uglu ulica Šaip Spahija i Bedri Šala.

Hašim Tači

*Hašim Tači, Foto: Tanjug/Sava Radovanović

- Nijedna od devojaka nije Albanka. Nekoliko je njih s Balkana, desetak Ruskinja, jedna crnkinja iz Kameruna, dve Kineskinje. Tu se mesečno potroše kilogrami kokaina i drugih droga. Jedna devojka iz Kolumbije, koju su zvali Dolores, svoju neposlušnost platila je glavom - u zajedničkoj trpezariji, naočigled svih, iz pištolja ju je ubio jedan pripadnik Tačijevog obezbeđenja - ispričala je N. M.

Scroll to top