Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović bila je prisutna sinoć na ponoćnoj božićnoj liturgiji u Hramu Svetog Save u Beogradu. Diva čiji hitovi osvajaju Balkan decenijama, pojavila se u beloj odevnoj kombinaciji, a retko ko je mogao da je prepozna.

PROČITAJTE: ĐOKOVIĆ PRIZNAO ONO ZA ŠTA SU GA OPTUŽIVALI: To je istina, ali nisam jedini, saterali su nas u ćošak!

Ceca se pričestila za najradosniji hrišćanski praznik - Božić. Ona je u belom došla u crkvu i posle liturgije primila sveto pričešće, a sve vreme je skrivala svoje lice. Na liturgiju je došla u pratnji svoje sestre Lidije i njene porodice. U Hramu Svetog Save pored Cece bila je prisutna i njena kuma, pevačica Viki Miljković.

 

Podsetimo, Ceca je poznata po tome što je veliki vernik koji posti svaki post, a svom duhovniku se uvek obraća kada ima neki problem. U njenom domu se tradicionalno obeležavaju praznici, a pevačica je u ovim prilikama znala da istakne i da su zdravlje, sreća i radost najbitnije stvari u životu.

Ceca Ražnatović se pričestila

U Crkvi su bile i njene koleginice, Snežana Đurišić sa partnerom, košarkaš Dejan Tomašević, Viki Miljković sa suprugom, Sanja Đorđeviž sa mužem, kao i Sale Tropiko sa Jovanom Pajić. Na liturgiju je došao Vladan Milojević, trener Crvene Zvezde.

 

PROČITAJTE: Stanoje iz "Montevidea" je rasplakao Srbiju pre 8 godina, a njegova životna priča je tužnija od filmske uloge!

Scroll to top