BalkansPress

Dobro došli!

Siniša Sablić, brat glumice Seke Sablić, uhapšen je na Kubi, gde je osumnjičen za organizovanje prostitucije i podovđenje maloletnica.

Prema nezvaničnim informacijama, Siniša je ranije živeo u Kanadi, gde je zaradio novac, kao i njihov pasoš. Pre 5-6 godina je otišao na Kubu, pa je jedno vreme živeo na relaciji Srbija-Kuba.

PROČITAJTE: SNEG NE PRESTAJE DO MARTA, A ZA VIKEND ĆE NAS ZATRPATI Ovo je detaljna prognoza za ostatak ZIME

On je navodno kupovao stanove ženam svojim prijateljicama a na Kubi iz kojih je brzo bivao isteran. Siniša je navodno podvodio devojke, a bavio se i prodajom cigareta i izdavanjem smeštaja.

 

Međutim, prvi problem je nastao kada je shvatio da mu neko krade novac iz sefa i za to je optužio gazde i prijavio ih policiji.

Optuženi za krađu su njega prijavili za podvođenje i pripadnici policije su ga navodno prošle godine upozorili da znaju šta radi i da ako nastavi sa prijavama za krađu, biće uhapšen.

PROČITAJTE: NEKO JE UZEO VELIKI NOVAC Novi detalji horora u Kraljevu: Kada su otvorili zamrzivač sa mrtvim bebama, primetili su da NEŠTO NEDOSTAJE!

Tom prilikom je proteran iz zemlje i dobio zabranu ulaska na Kubu. Međutim, Siniša se i pored toga vratio u decembru, kada su mu stavljene lisice na ruke.

Kod njega je navodno pronađen porno materijal na kome se nalaze i maloletnice.

Seka Sablić se nije oglašavala. Glumica je prekinula vezu čim je čula da je zovu novinari. Nakon toga je ugasila mobilni telefon.

Ambasade Republike Srbije na Kubi se do sada nije oglasila.

Scroll to top