BalkansPress

Dobro došli!

Pevač Aca Lukas u velikom je problemu zbog dugova koje nije isplatio, a zbog kog su ga Marina Tucaković i njen suprug tužili. Izvršitelji su zakucali na vrata da mu plene imovinu, a u celoj priči najgore je prošla Sonja Vuksanović jer je Aca još uvek prijavljen na adresi na kojoj ona živi.

*FOTO: RAJKO RISTIĆ / RAS SRBIJI

 

Sonja je tada ispričala da je sve u stanu njeno, a izvršitelji su, s obzirom na to da su upućeni u celu situaciju da ovaj par više ne živi zajedno tražili od Sonje da im dostavi dokaze da je sve ona kupila. Oni su tom prilikom popisali stavri poput kompjutera, frižidera, šporeta i ostalog namešataja, posle čega je Sonja pozvala Lukasa i rekla mu da odmah to reguliše kako joj ne bi odneli stvari u vrednosti od 100.000 evra, piše "Srpski telegraf".

*FOTO: RAS SRBIJA

Marina se ovim povodom već oglašalava u medijima te je istakla da je tužila Lukasa i da ga je dobila na sudu.

- Tačno je da smo ga dobili na sudu. Kakvi 100.000 evra, suma je mnogo veća. Sudski izvršitelji nisu znali kako da mu naplate pa su procenili da je najbolje da se stavi tzabrana na izvođenje tih pesama na koncertima. Mpoj muž je više puta pričao sa Acom, a on uvek obeća: " Biće, biće" i na kraju ništa od toga. Mi smo sa Acom i dalje dobri, ja sarađujem sa njim, dok Futa više ne radi pesme za njega - rekla je jednom prilikom Marina.

U nastavku u galeriji pogledajte kako izgleda dom pevača u kom trenutno boravi.

(balkansPress / Blic.rs)

Scroll to top