Glumac Andrija Milošević trenutno se nalazi u Podgorici zbog smrti majke Vere koja mu je bila najveća podrška tokom njegove uspešne karijere.

PROČITAJTE: RODITELJIMA OSTAVIO OPROŠTAJNO PISMO Dečak (12) očevim pištoljem izvršio samoubistvo

Njegova majka preminula je u 64. godini, 9. februara zbog čega je glumac hitno otišao u rodnu Podgoricu.

Glumac je ranije u medijima često umeo da spomene svoju majku i da ističe to koliko je bila ponosna na njega kao i da je sve njegove intervjue čuvala.

 

Od kada mu je preminula majka Vera, Andrija se nije oglašavao na Instagramu niti je išta postovao, te su se mnogi upitali šta se sa njim zbiva. Za majkinog života je neretko isticao koliko mu znači njena podrška.

Jednom prilikom je ispričao kako je mama Vera ponosna na njega i čuva sve njegove intervjue. Ipak, zbog prirode njegovog posla, ne viđaju se često.

– Ona čuva sve. Nešto u fioci, a najviše u duši. Ona je borac i imamo sjajan odnos iako već dve decenije gleda sina više u medijima nego kod kuće – ispričao je Andrija u jednom intervjju. On se, takođe, jednom prilikom i našalio na koji način brine o mami: „Brinuti o mami je privilegija i čast. Često kažem da mi je majka sada dete i da smo zamenili uloge – istakao je ranije Andrija Milošević.

(BalkansPress / Izvor: Blic.rs)

Scroll to top