Taman kada je pomislio da se nauživao u ljubavi u svoja prethodna dva braka, pojavila se njegova današanja, treća i, kako roker voli da kaže, Dubravka Milaković (42) i porušila sva pravila koja je Bora u životu imao i njegovu svakodnevicu promenila za 180 stepeni.

Nakon supruge Dragane, koja je po njihovom rastanku tragično skončala u martu 2007. godine, mnogi su mislili da se Bora više neće ženiti.

 

Međutim, on se 2010. godine zaljubio u dvadeset osam godina mlađu Aleksandru, koja mu je brzo postala supruga.

Ipak, već 2014. godine Bora se razveo od druge žene, a onda je počela njegova romansa sa Dubravkom Milatović koja je krunisana brakom. On je njoj posvetio knjigu.

Dubravkom reća supruga

*DUBRAVKOM REĆA SUPRUGA / FOTO: PRINT SCREEN / YOUTUBE

–Knjigu sam posvetio supruzi. Smatram da žene najbolje inspirišu umetnike, a posebno žena koja je pored mene. Ona je uspela da me pripitomi, kao i godine koje sada imam, sve je to uticalo da počnem da živim relativno zdravije, prestao sam da pijem i pušim. Mogu slobodno reći da sam sebi produžio život pored žene koju volim – iskreno je rekao Bora za "Stori" i tada dodao:

 

–Dubravka izbegava da se slika, čak sam je veoma dugo nagovarao i da objavimo njene fotografije u ovoj knjizi. Trudimo se da čuvamo našu privatnost. Mada, to je teško, prate me novinari i pišu svašta – kaže nam roker i oštro demantuje tekstove o navodnim problemima u njegovom braku.

Dubravkom Milatović

PROČITAJTE: MLADA JE NOSILA ROZE VENČANICU Mima Karadžić je već bio u braku! Kum mu je bio legendarni glumac kog ŽENE OBOŽAVAJU

(BalkansPress / Izvor: Pulsonline.rs)

Scroll to top