U laptopu je pronađen katalog devojaka, među kojima je i navodno Sanja Stanković, a prema tabelama koje je uhapšeni vodio, istražitelji zaključili da je ona bila među najskupljim eskort-damama.

Učesnica rijalitija „Zadruga“ Sanja Stanković navodno je glavna prostitutka uhapšenog makroa Mihajla Maksimovića iz Šapca, koji se sumnjiči za trgovinu ljudima.

PROČITAJTE: KRALJ ELITNE PROSTITUCIJE Brojne poznate ličnosti na Mihajlovom spisku klijenata, POLITIČARI, PILOT I JEDAN KOŠARKAŠ

Izvor iz istrage otkriva da su navodno Sanjine fotografije pronađene u laptopu koji je policija zaplenila u njegovom stanu prilikom hapšenja.

 

Rijaliti joj diže cenu

- Tokom hapšenja glavnog makroa sa estrade zaplenjena su dva laptopa i nekoliko mobilnih telefona, u kojima je pronađen katalog devojaka koje su u ponudi. U njemu je dvadesetak dama, među kojima je i navodno Sanja. Ona je jedna od Mihajlovih miljenica, koje šalje posebnim klijentima, a cena joj je od 250 do 500 evra za sat - otkriva izvor.

Sanja Stanković

*Sanja Stanković, Foto: Vladimir Marković/Alo!

Prema njegovim rečima, Mihajlo i njegov brat Dušan Milenković, koji je takođe uhapšen, posebno su brinuli o Sanji i tome da dobija najbolje i najimućnije klijente koji nemaju neobične zahteve. Slali su je i na putovanja i izlazili joj u susret kad god je njoj to trebalo.

- Boravak u rijalitiju Sanji će samo da poveća cenu jer su mušterije spremne da plate više za ženu koja je javna ličnosti - dodaje sagovornik.

(Izvor: Alo.rs)

Scroll to top