BalkansPress

Dobro došli!

Jelena Tinska, srpska balerina bila je u braku sa Igorom Pervićem koji je umro jutros, a u jednom intervjuu je otkrila da je doživela nasilje.

 

PROČITAJTE: Umro glumac Igor Pervić (52)

Jelena Tinska

*Jelena Tinska / FOTO: GRAND TELEVIZIJA / INSTAGRAM

Naime, Jelena je u jednoj emisiji ispričala uznemirujuće detalje iz braka sa Igorom Pervićem. Taj brak je za nju bio loše isksutvo.

 

-Sve ukupno, to je trajalo četiri meseca dok nisam zbog udarca završila u Urgentom, jer mu nisam dala novac za drogu. Igor Pervić je najveće zlo u mom životu i kada bih ga videla na ulici, preskočila bih ga - rekla je Jelena u emisiji "Iz profila" pre nekoliko godina.

*FOTO: DALIBOR DANILOVIĆ / RAS SRBIJA

Inače, Igor Pervić je jedna od retkih poznatih ličnosti koji je javno govorio o borbi sa drogom.

Glumac Igor Pervić preminuo je jutros nakon teške maligne bolesti u stanu svoje majke u kojoj je živeo poslednjih godina.

 

Poslednji oproštaj od glumca Igora Pervića biće održan u ponedeljak u 13 časova, na Novom groblju.

Pred kraj života Igor Pervić je odigrao dve značajne uloge, u seriji "Nemanjići" i u filmu "Prokleti pas". Iako je publika bila oduševljena što ga vidi, Igor je imao malo drugačije želje. Naime, imao je želju da se vrati pozorištu. Ipak, na te molbe reditelji u pozorištu su ostajali gluvi.

*FOTO: KOSTADIN KAMENOV / RAS SRBIJA

Iako je bio prisutan na glumačkoj sceni, Igor se potpuno povukao iz javnosti. Nije krio da mu mirniji tempo života prija.

-Ja sam se povukao. Bavim se svojim poslom i prija mi. Više mi je muka javnosti i svega, volim da radim u miru i tišini. Ipak imam i neke godine, tako da mi prija rad u tišini. Apsolutno svojevoljno sam se povukao iz javnosti - rekao je u februaru prošle godine gluma

(BalkansPress / Izvor: Blic.rs)

Scroll to top