Iako mlad, Predrag Vasić ima trinaestogodišnju glumačku karijeru. Gledaoci su ga zavoleli kao malog Stanoja u “Montevideu”, a trenutno ga gledamo kao kompjuterskog znalca Kosku u tinejdžerskoj seriji “Moja generacija Z”.

Mladi glumac kaže da lik Koske nema nikakve sličnosti sa njim privatno.

 

-Ne bih nikada bio tako predan tehnici kao Koska iz serije. Stvarno ne volim ni kompjutere, ni telefone i koristim ih u onoj meri u kojoj mi služe. Uostalom, ta tehnika mnogo zrači, zar ne? - priča za “Blic Tv magazin” Predrag Vasić i otkriva da je na projektima koje je radio do sada, sarađivao više sa starijim kolegama.

*FOTO: YOUTUBE

-Ovde smo konačno bili glavni mi - vršnjaci. Zato ne mogu da izdvojim uticaj bilo koga već taj timski rad. Mi smo se međusobno pomagali i pronalazili najbolji način da se iznese svaka scena. Kada se zbroje naše godine, mi smo jedan najstariji kolega od kojeg ostali mogu da uče (smeh).

 

Predrag naglašava da “Moja generacija Z” daje odgovore mladima i otkriva mnoge situacije kroz koje mladi prolaze, jer nažalost, nisu spremni ili ne umeju da potraže pomoć u pravom trenutku.

*FOTO: M.MITROVIĆ / RAS SRBIJA

-Zato svi prave neke greške tokom odrastanja pa se posle kaju. Nadamo se da će se ljudi ugledati na likove i ponekad postupiti kao oni, odnosno da će naučiti na greškama likova, a ne na svojim - smatra Predrag.

PROČITAJTE: Zajednička fotografija Vojina Ćetkovića i Aleksandre Kovač snimljena pre DVE DECENIJE oduševila javnost! Evo kako su izgledali DAVNE 1997. GODINE!

Glumac trenutno najviše igra u predstavama Narodnog pozorišta i otkriva da se uvek može obratiti za pomoć Andriji Kuzmanoviću i Nenadu Herakoviću. U kontaktu je i sa Draganom Bjelogrlićem, a na pitanje da li ćemo ga videti možda u nastavku serije “Senke nad Balkanom“, Predrag odgovara:

-Ne znam šta bi u budućnosti moglo da se dogodi. To niko ne zna.

 

Lična karta

ROĐEN: 30.oktobra 1997. u Gnjilanu

OBRAZOVANJE: Akademija umetnosti u klasi profesorke Dragane Varagić (treća godina)

PROJEKTI NA KOJE JE PONOSAN: Na sve što sam radio, ali izdvojio bih “Montevideo” u celosti

SLOBODNO VREME: Košarka, fudbal i FIFA su za slobodno vreme

MOTO: Život je kada imaš san i kada veruješ u njega. Drugačije se i ne živi

GLUMCI: Dragan Nikolić i Milena Dravić

REDITELJI: Stiven Spilberg i Kventin Tarantino

KNJIGA: “Mali Princ”

FILM: “Dve čađave dvocevke”

SERIJE: “Vratiće se rode” i “Mućke”

(BalkansPress / Izvor: Blic.rs)

Scroll to top