Lepa voditeljka Jovana Joksimović danas puni 38. godina, a već 18 godina koliko je prisutna na malim ekranima mnogima je jedno od omiljenih televizijsih lica.

 

PROČITAJTE: JOVANA JOKSIMOVIĆ PLAKALA UŽIVO U "Jutarnjem programu" došlo do velike promene (FOTO / VIDEO)

*FOTO: SCREENSHOT

Uvek nasmejana i stilizovana Jovana Joksimović je još 2001. godine osvojila publiku. Tada je započela karijeru na TV BK vodeći emisije: „Blokbaster“ i „Trejler“.

U vreme dok je radila na BK, Jovana je otpočela emotivnu vezu sa bivšim direktorom ove televizije, Aleksandrom Zeremskim, sa kojim je ubrzo započela zajednički život, a zajedno su bili pet godina.

 

Nakon što je zajedno sa Željkom Joksimovićem vodila Evroviziju održanu u Beogradu, planula je ljubav između nje i popularnog kantautora. Venčali su se na Maldivima 2012. godine, na intimnoj i romantičnoj ceremoniji. Iste godine, Joksimovići su sklopili crkveni brak u Beogradu i organizovali svadbu kojoj je prisustvovao veliki broj zvanica iz javnog života Srbije.

Koliko se Jovana promenila od početka karijere pa do sada, kao i kako je izgledala na venčanju sa Željkom koje su pravili u Beogradu pogledajte u galeriji.

*Jovana i Željko Joksimović sa sinom Kostom

*Jovana Joksimović, Srđan Predojević

(BalkansPress / Izvor: Blic.rs)

Scroll to top