Boki 13, iliti Bojan Jovanovski (33), koji je učestvovao u rijalitijima Veliki brat i Farma, šokirao je svojom pojavom kada se pojavio u štiklama i našminkan.

Boki 13, koji je bio veliki prijatelj sa pokojnom Divnom Karleušom, odlučio je i dalje se pozabavi svojim izgledom. Sem što je smrišao oko 60 kilograma, potpuno je batalio i štikle.

 

I dalje se bavi medijima u Severnoj Makedoniji, a već godinama često putuje, pa na društvene mreže postavlja fotografije nastale širom sveta.

*FOTO: PRINTSKRIN

Podsetimo, višak kilograma Bokiju 13 je ugrozio zdravlje, zbog čega se podvrgao rigoroznim merama. Budući da mu dijete nisu pomagale da smrša sa svojih 130 kilograma, koliko je navodno maksimalno dosegao, Boki je otišao u London i obratio se lekarima u tamošnjoj privatnoj klinici.

 

Podvrgao se skupoj operaciji, navodno ga je koštala nekoliko hiljada evra. Rezultati su bili brzo vidljivi, pa je Boki 13 bio prezadovoljan.

- Posle brojnih hormonskih analiza, utvrđeno je da mu je problem stvarao leptin, koji se naziva još "hormonom gladi". Njega proizvodi masno tkivo i onda kada njegov rad "zakaže", osoba oseća veliku glad i stvara se višak kilograma, a telo teško sagoreva višak kalorija... On je prvo bio podvrgnut odgovarajućoj hormonskoj terapiji, a pošto to nije baš davalo željene rezultate, rešio je da ukloni žlezdu koja ga luči, pa su mu kilogrami nestali ko od šale - ispričao je izvor pre za Kurir.

(Kurir.rs/Foto Damir Dervišagić)

Scroll to top