Džejla Ramović sinoć je odnela pobedu u 13. sezoni takmičenja "Zvezde Granda", a pored anđeoskog glasa publika nije ostala imuna ni na njenu neospornu lepotu, koju su i ona i njene dve sestre nasledile od mame Edite.

PROČITAJTE: KO JE DŽEJLA RAMOVIĆ, DEVOJKA ZLATNOG GLASA: U "Zvezde Granda" se slučajno prijavila i pobedila, ovo joj nije prva kruna, a njene reči oduševljavaju (VIDEO)

 

Džejla Ramović više puta je isticala da joj je porodica najveća podrška, a uz nju su sve vreme mama Edita, otac Sanin i dve starije sestre Šejla i Lejla. Sedamnaestogodišnja Džejla, koja je rođena 9. aprila 2002. godine, živi sa roditeljima u Goraždu, dok su njene sestre na studijama - Šejla na Fakultetu informacionih tehnologija u Sarajevu, a Lejla na Ekonomskom fakultetu u Mostaru.

 

Kako su svojevremeno ispričale za bosanske medije, Šejla i Lejla oduvek su pomagale mami i brinule o najmlađoj Džejli.

– Sve smo se nekako trudile da se ugledamo na nju, ali i jedna na drugu. Nikada nam nije rekla kako ćemo neke stvari raditi, niti nam je naređivala, već smo uvek otvoreno razgovarale o svemu. Više smo pratile mamu, gledale kako ona radi neke stvari, kako se ponaša, i onda smo i mi tako, jedna na drugu. Lejla i ja smo odgajale Džejlu kada je mama počela da radi. Ona je sada identična mi. Nekad se iznenadim, osim što izgleda starije, ona toliko zrelo razmišlja za svoje godine – rekla je pre dve godine za bosanske medije Šejla.

Scroll to top