BalkansPress

Dobro došli!

Stoja Novaković i njen suprug Igor Jovanović privedeni su na granici između Hrvatske i Srbije, jer su im carinici pronašli falsifikovane novčanice u vrednosti od 7.000 evra. 

Ona je imala nastup u jednom klubu u Virovitici, čiji vlasnik važi za žestokog momka u tom hrvatskom gradu. 

PROČITAJTE: ON IMA MILIONE, A VOZI TRAKTOR I ČUVA OVCE NA SELU: Peđa Stojaković obavlja seoske poslove (FOTO)

Prema rečima dobro obaveštenog izvora, Stoja je napravila odličnu atmosferu, prostor je bio pun i svi su imali razloga da budu zadovoljni. Ali, na kraju je Stoji sve preselo, jer je ostala bez honorara, a još je morala da plati 1.500 evra.

- Vlasnik klubova u Virovitici godinama je varao ljude, podvaljivao im lažne novčanice i svi su to znali. Mislim da je lokalna policija žmurila na njegove mahinacije, nemam drugo objašnjenje, čim je uspeo tako dugo da bude na slobodi. Ali, mnogi pevači su nastupali kod njega bez ikakvih problema. Često je dolazila Seka Aleksić, zatim Sandra Afrika, Rade lacković, Mitar Mirić, Indira Radić, Saša Matić. Svi oni su bili prezadovoljni uslovima i honorarom. Jedino je Stoja Novaković nadrljala - priča dobro obavešten izvor i objašnjava:

 

- Kada se završio nastup, vlasnik kluba je pitao njenog muža Igora koliko im duguje, te je ovaj napomenuo da je dogovor bio 5.000 evra i da ostaju pri tome. Vlasnik je, vidno zadovoljan Stojinim nastupom, dao 7.000 evra. Oni su mu zahvalili i otišli. Ali kada su došli na granicu, prijavili su da prenose devize, pa je carina tražila novčanice na uvid. Bile su im sumnjive, pa su uradili detaljnu proveru. Brzo su ustanovili da su novčanice lažne.

Stoja i Igor su odmah odvedeni u stanicu granične policije u Iloku, gde su saslušani. 

PROČITAJTE: STARLETE UHVAĆENE NA GOMILI SA ŠESTORICOM U LUKSUZNOM HOTELU U BEČIĆIMA! Božana i Aleksandra uhapšene u Crnoj Gori, evo s kim su ih zatekli!

Kleli su se da nemaju pojma da su pare lažne. Inspektoru su rekli ime i adresu vlasnika diskoteke, pa je naloženo da se i on privede. Prilikom hapšenja u njegovim prostorijama je pronađena mašina za pravljenje novčanica, što je bilo dovoljno da on završi iza rešetaka. Stoja i njen muž su pušteni posle tri i po sata saslušanja, ali su morali da plate kaznu od 1.500 evra, zbog "privrednog prestupa". Nisu se bunili, platili su da bi što pre napustili Hrvarsku - zaključuje sagovornik.

Stojin suprug Igor nije želeo da prizna da je pevačiuca doživela neprijatnost. 

- Nažalost, neko vas je slagao. Neko ima bujnu maštu - poručio je on. 

Scroll to top