BalkansPress

Dobro došli!

Gru se oženio manekenkom Danicom Prvulović 2007. godine i s njom ima dva sina, Vuka i Relju.

Dalibor Andonov Gru je jedan od repera i muzičkih talenata koji se izdvojio od ostalih zahvaljujući svojim pesmama. Zahvaljujući tekstovima postao je najpoznatiji reper u Srbiji, a najveći je uspeh imao sa pesmom “Biću tu”.

 

Dalibor Andonov je rođen 8. marta 1973. godine u Dimitrovgradu, iz kojeg se kasnije preselio u Pančevo, a posle toga u Beograd. Upravo je u Beogradu završio mašinsku školu, ali ubrzo je shvatio kako je njegova sudbina da peva. Muzikom je počeo da se bavi odmah nakon srednje škole. Neko je vreme trenirao vaterpolo. U slobodno vreme je voleo da skija i igra košarku.

*FOTO: Printscreen

Sa pesmom “Biću tu” je postao najpopularniji reper 1996. godine i ostao upamćen po lepim devojkama iz grupe Models, koje su se pojavile u spotu za spomenutu pesmu. U spotu su nasumično bili odabrani brojevi kao za hot line, a koje su opsedale hiljade ljudi misleći kako se radi o pravim brojevima.

 

Reper Gru je morao da odreaguje i apeluje na gledaoce da više ne zovu te brojeve. Reper je tada malo izmenio spot i preko brojeva napisao reč “RASPRODATO”. Posle ovog događaja s kojim je privukao veliku pozornost Gru je učestvovao i u rijalitiju “Veliki Brat VIP”.

Posle velikog uspeha sa pesmom “Biću tu” usledili su i drugi albumi sa hitovima: “Vetrenjače”, “Gru 2”. te kompilacija “95-2000.”…

Gru se oženio manekenkom Danicom Prvulović 2007. godine i s njom ima dva sina, Vuka i Relju, a poslednjih godina se povukao s estrade i posvetio se porodičnom životu.

Njegova poslednja pesma je duet s Gazda Pajom pod nazivom "Biću tu", koja je objavljena 2015. godine.

Podsetimo, Dalibor Andonov poginuo je danas tokom kod Nautičkog kluba "Zemun" nakon što je prilikom vožnje kajta upao u vodu. On je tragično na stradao oko 15.20 časova, a iz vode su ga izvukli prijatelji. Pozvana je Hitna pomoć, a lekar je konstatovao smrt na licu mesta.

(BalkansPress / Izvor: poznati.info)

Scroll to top