BalkansPress

Dobro došli!

Voditeljka Ruška Jakićdobro je poznata javnosti, što se ne može reći za njenu ćerku.

Ruška je imala buran život pun neverovatnih ljubavnih preplitanja. Udavala se tri puta, a važi za jednu od najvećih srpskih zavodnica. Iz prvog braka ima ćerku Anu koja se tokom fakulteta odselila u Italiju gde je nastavila svoje školovanje, a iako joj je majka dobro poznata voditeljka, nju su građani Srbije retko imali prilike da upoznaju.

 

Ruška i Ana su danas bile gošće jutarnjeg programa televizije "Pink" , a mnogi su bili iznenađeni što konačno imaju prilike da vide voditeljkinu ćerku, koja se trenutno bavi lajfkoučingom.

Ruška Jakić i njena ćerka Ana

*Ruška Jakić i njena ćerka Ana / FOTO: PRINTSCREEN / RAS SRBIJA

Anin životni put nije bio lak, otac ju je napustio kada je imala samo tri meseca, a kasnije se vezala za Ruškinog drugog supruga koji je jedno vreme za nju predstavljao očinsku figuru.

 

Kad je Ana imala četiri godine Ruška se udala za muzičara Voju Milinu i Ana se seća života sa tim čovekom kao divnog perioda odrastanja uz čoveka kojeg je smatrala drugim ocem.

Ruška Jakić i Ana

*Ruška Jakić i Ana / FOTO: PRINTSCREEN / RAS SRBIJA

-Bio je veoma posvećen porodici, a prema meni se ponašao kao otac. Vodio me je na skijanje, naučio me je da plivam, odvodio me u školu i sve je bilo divno do moje 17. godine i drugog velikog životnog iskušenja za mene i moju majku kada je saznala da on ima ljubavnicu. Taj brak je propao, a ja sam se emocionalno anestezirala i zatvorila u sebe. Bol koji je krenuo nakon odlaska drugog najvažnijeg čoveka u mom životu je bio snažan - ispričala je svojevremeno za medije.

Ana je u osamnaestoj godini, na insistiranje svoje majke, upoznala svog biološkog oca.

-Bila sam tad u emocionalnom haosu. Odlucila sam tad da ga više nikad ne vidim, a kroz glavu mi je samo prolazilo “ gde si bio toliko godina...?” - rekla je ona jednom prilikom.

(BalkansPress / Izvor: Blic.rs)

Scroll to top