Venačanje decenije u Crnoj Gori, kako su ga mnogi nazvali, počelo je u subotu u 17 sati na maloj Kraljičinoj plaži, gde će nedalako odatle, u Miločerskom parku, sudbonosno "da" reći sin predsednika Crne Gore i lidera DPS Mila Đukanovića, Blažo i njegova dugogodišnja devojka Milena Popović iz Zete.

Spekatakl je počeo sat pre zvaničnog početka svadbe, kada su zvanice počele da pristižu, a mnoge su pre toga doletele specijalnim avionima i helihopterima na tivatski aerodrome gde su bile pojačane mere bezbednosti.

 

Prusustvo pripadnika službe bezbednosti primetno je na gotovo svakom koraku u blizini Svetog Stefana, kojim gazduje kompanija "Aman Risorts", milijardera Petrosa Statisa, inače prijatelja Mila Đukanovića. Više službenih patrolnih brodića, ali i privatnih iz službe sa obezbežjima komanije "Aman" patrolira oko grada ostrva.

Gosti se do mesta okupljanja veselih svatova dovoze specijalnim električnim vozilima. Za sada nije poznat spisak gostiju na svadbenom veselju na kome se zna da će pevati Aco Pejović, omiljeni pevač Milove supruge Lidije, potom snaha Lepe Brene, Aleksandra Prijović, Halid Muslimović i još nekoliko estradnih zvezda, koje će biti i u svojstvu gostiju.

*Foto: Vijesti/Ivan Čađenović

PROČITAJTE: TRAGEDIJA PREKINULA VENČANJE: Na putu ka oltaru srušila se trudna mlada (VIDEO)

 

Detalji venčanja za sada se drže u tajnosti, ali priča se da su na venčanje došla zvučna imena iz sveta biznis i politike. Mladoženja, Blažo Đukanović godinama je u svetu biznisa vezanog za izgradnju mini-hidroelektrana.

Foto: Vijesti/Ivan Čađenović

*Foto: Vijesti/Ivan Čađenović

 

PROČITAJTE: KADA JE BILA BEBA OTAC JU JE NAPUSTIO Evo kako izgleda ćerka Ruške Jakić koju niko ne zna, a njen život nije bio lak (FOTO)

*Milena Popović / Foto Fejsbuk

*Milena Popović i Blažo Đukanović / Foto Fejsbuk

 

PROČITAJTE: OVO ŠTO SE MENI DESILO NE DAJ BOŽE NIKOME! Šabanova udovica prvi put od njegove smrti smogla snagu da priča o nasledstvu i dugovima!

*Milena Popović / Foto Fejsbuk

*Milena Popović i Blažo Đukanović (prvi s desna) / Foto Fejsbuk

Scroll to top