BalkansPress

Dobro došli!

Pevačica i bivša članica grupe Ministarke trenutno je glavnoosumnjičena za napad na studio "FM Plej", sa čijim je vlasnicima već duže vreme u sukobu.

Pevačica Edita Aradinović biće saslušana u policiji zbog eksplozivne naprave koja je u subotu rano ujutru bačena na prostorije producentske kuće "FM Plej", saznaje Kurir.

Podsetimo, ručna bomba kašikara bačena je tokom noći, a na svu sreću niko nije povređen jer su vlasnici Miloš Roganović i Filip Miletić, kao i njihovi saradnici, u tom trenutku bili odsutni.

 

Napustila grupu

- Dosadašnja istraga pokazala je da je jedini sukob koji su vlasnici ove kuće imali bio s pevačicom Editom Aradinović. Naime, Aradinovićeva je imala ugovor s producentskom kućom vredan 150.000 evra još u periodu kad je bila članica grupe Ministarke, ali je prošle godine odlučila da ga prekrši i napusti bend, zbog čega je došlo do problema i svađe između nekada bliskih saradnika - priča naš izvor iz istrage i dodaje:

ide na saslušanje

* IDE NA SASLUŠANJE, FOTO: ANA PAUNKOVIĆ

- U ovom trenutku ona je jedina osumnjičena za napad, pa će u skladu s tim biti saslušana. Roganović i Miletić su ispričali da, osim ovog, nisu imali nijedan problem koji je mogao da rezultira bombaškim napadom - dodao je naš sagovornik.

Kako su vlasnici "FM Pleja" ranije ispričali za Kurir, o incidentu su ih obavestile komšije.

- Komšije iz kafića su nas pozvale ujutru i rekle da su polomljena stakla na našim prostorijama. Filip i ja smo došli i u prvom trenutku nam je delovalo kao da je reč o pokušaju pljačke. Provirili smo jer nismo mogli da otvorimo vrata studija, tada smo videli osigurač na podu i pozvali policiju - objasnio je Miloš Roganović i dodao da sumnja da je neko najpre razbio prozor, a potom ubacio bombu.

 

Materijalna šteta

Na njegove reči nadovezao se Filip Miletić, koji je naveo da je sreća što niko nije povređen, ali da je pričinjena velika materijalna šteta.

- Geleri su sve uništili. Reč je prostoru od oko 100 kvadratnih metara s terasom, a unutra je dosta stakla. Kompjuteri su oštećeni, ali se iskreno nadamo da nam je hard-disk sačuvan jer na njemu čuvamo materijal s kojim radimo. Verujemo u policiju, na njima je sada da pronađu osobu koja stoji iza ovoga - kazao je Miletić.

prostorije FM Playa

*PROSTORIJE FM PLAYA, FOTO: ZORANA JEVTIĆ

Bez komentara - Pevačica i producenti nedostupni

Kurir je juče pokušao da stupi u kontakt s vlasnicima "FM pleja", ali ni Miloš Roganović ni Filip Miletić nisu odgovarali na naše pozive. Komentar smo pokušali da dobijemo i od osumnjičene pevačice, ali je i ona tokom celog dana bila nedostupna na broju poznatom redakciji.

(Kurir.rs / Jelena Ivić / Foto: Zorana Jevtić, Ana Paunković)

Scroll to top